15.04.07
16:02
Значи имам един проблем.Тренирам от 6 месеца обаче резултатите са по-скоро изразени в нарастване на силата отколкото релеф.Пробвал съм кво ли не(вкл ядене нон-стоп)обаче няма резултат,стоя си слаб и хилав пък силата ми постоянно расте.В залата като ме видят се чудят кво правя там пък като почна да вдигам почват да ме гледат о6те по-странно.Плс помагайте...не че може по някакъв начин да се помогне особено,но поне споделете някакъв на4ин за покачване на мм.На 16 съм,тежа 68кг и съм висок 180см..
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:55.
16.04.07
00:55
Ами начин освен да започнеш да ядеш още повече няма. Сметни си калориите, добави 500 отгоре и почвай. Ако след две седмици няма резултат сложи още 500 и така докато започнеш да качваш. Количеството храна в началото може да не ти се нрави много, но ако си постоянен и имаш воля ще свикнеш ;).
16.04.07
09:38
Първо си виж техниката на изпълнение на упражненията щото може да не ги правиш правилно и да си викаш, че много дигаш. Тука няма място за голямо его. И аз като почнах бях много слабичък, но с постоянство и знания всичко се постига. Относно храната раздели си яденето през деня на 4-5 приема и гледай да приемаш достатъчно белтъци (на теб ти трябват 150 грама белтък на ден). Повече месо, яйца, мляко, риба, сирене, кашкавал и т.н. Закуската и следтренировъчното ти хранене са най-важни така, че наблегни на тях ;)
12.06.07
15:57
щом толква трудно качваш мисля че ако ядеш по 200-250гр извара през ношта и направиш още едно ношно ядене с една хубава паржола ефект ша има паржолата може и да е мазничка щом си такав ектоморф не е проблем
6 месеца са нищо време за да бързаш да изградиш тяло. Предполагам не си професионалист, затова няма смисъл да се тъпчеш и през нощта, а по-добре пиеш 1 доза казеин или млечно-яйчен протеин или извара и глутамин и си готов. Тренирай и яж правилно, възстановявай се и резутатите ще дойдат!
09.07.07
12:12
пич наблегни на яденето и на протеин+глюкоза