testosteron propionate

Темата е заключена.

12.12.04
22:19

знае ли някои къде има още останал тестостерон пропионате , защото в аптеките го спряха, а пък в мусаши струва 100мг- 10 лева,преди го бях взимал от аптеките за 1,30лв 100мг/ампоулата/,дали на евлогии георгиев има/там дето е магазина на момчил милев-оптимоум/,а от дроуго място?
ако можете помогнете.  А пък ако го поръчам от интернет тия се правят на оударени въобще не ми отговарят, а пък и не съм сигоурен дали не е менте.НО АКО ЗНАЕТЕ дали има още в някоя аптека кажете.
Пиши на кирилица ! Спазвай правилата във форума! Преведох ти поста!
емил

12.12.04
22:25

www.suplements.net виж там дали има

13.12.04
22:36

Извини ме за поста Емо,а ти можеш ли да ми гарантираш дали са ментета от този сайт,ако си вземал от там. :D

13.12.04
23:10

Не мога да ти дам апсолютна гаранция защото не аз ги продавам. Но дам зимал съм и е проверен сайта.
по-здрави

AR

14.12.04
01:48

тестостерон пропианат  :shock:  ти добре ли си.по силна отрова не можа ли да си избереш!!успокой се поеми си въздух и избери нещо по добро.по добре направи цикъл с бианабол.пропианата е много силна отрова ако питаш мен.страшно много вода задържа и предизвиква силни хормонални сътресения.за това че е изключително силен андроген и ароматизира срашно много просто нямам думи.а за токсичноста - също без коментар.ако ще се тровиш трови се с качествени химии е моя съвет.

16.12.04
23:24

аз съм състезател бе,споко разбирам от химия

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1