Proteini?

Темата е заключена.

10.07.07
08:49

От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 14:20.

10.07.07
12:00

казано от supergo6o на 10.07.07, 08:49:

От скоро се занимавам с фитнес и съм решил да си взема някакви протеини,обаче имам два въпроса,които ме вълнуват много и те ще ме убедят дали да си взема.Първия-какви са нормалните странични ефекти(аз съм чувал за обриви)от нормалното взимане,а не от прекомерната употреба.Втория-ако след определено време,примерно 3-4 месеца,спра протеините,какво ще стане?Благодаря предварително!!!!

Обрив от протеин О_О OMG ... аз такова нещо не съм чувал.Не прекалявай с количеството.Всичко зависи от количеството белтък което приемаш на ден.Ако го пиеш 3-4 месеца и спреш може много неща да станат.Всичко зависи от тренирането и храненето.Общо взето като го спреш няма да ти стане нищо,но ако не може да си набавяш необходимото количество белтък на кг/маса тогава има вероятност да почнеш да губиш мускулна маса .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1