11.07.07
06:09
Мускулестите млади мъже имат шанс да си намерят повече сексуални партньорки от по-малко изваяните представители на силния пол, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Калифорнийския университет в Лос Анджелис.
Данните от проучването показват, че мускулите на мъжете въздействат така, както пищните опашки на пауните - привличат женски екземпляри, търсещи полово зрели партньори.
“Жените са предразположени да харесват мускулести мъже”, казва авторът на изследването Дейвид Фредерик.
Повечето досегашни изследвания са посветени на това кои женски физически характеристики са най-привлекателни за мъжете и кои професионални качества на мъжете впечатляват най-много жените. Проучванията върху предпочитанията на жените са по-малко.
Резултатите от предишни изследвания показват, че за жените по-привлекателни са финансовият потенциал и готовността за обвързване на мъжете.
Данните от настоящето изследване обаче сочат, че от значение са физическите характеристики. Когато става за дума за флирт, жените предпочитат мускулестите мъже, защото ги намират за по-сексапилни. Когато търсят сериозен партньор обаче, представителките на нежния пол стават подозрителни към притежателите на големи бицепси, защото те не се вписват в представите им за романтика. БТА
Темата беше редактирана от Петко К на 20.07.07 22:07.
11.07.07
07:24
Това е виц за блондинки (да не се сърдят, много си ги обичам аз блондинките)
Мнението беше редактирано от BB_SenTineL на 11.07.07 07:25.
11.07.07
07:28
Жените не харесват мускули а жълтици или както казва един мой мъдър приятел
“Възхищавам се от всички земни същества от женски пол които си отварят мидите срещу кеш”
е да той определено има доста кеш затова е токова доволен :)
Истината е някъде там...По -скоро съвкупност от всичко.Само дето в повечето случаи такова животно няма...
Зарежете ги тия изследвания, жената не може да я разбере човек :D
Мускулите не са гаранция, че ще те хареса, но на кой му пука?
Ако тръгнем да правим всичко за да впечатляваме жените докъде ще стигнем?!
11.07.07
08:48
Страшно ми харесва сравнението с пауна! Според мен това е писано от човек, който е скаран със спорта....
11.07.07
10:49
казано от bgtrener на 11.07.07, 08:48:
Страшно ми харесва сравнението с пауна! Според мен това е писано от човек, който е скаран със спорта....
Ако знаеш само колко съм съгласен с теб!
За 90% от пишещите братя съм сигурен, че спорт е нещо което дават по телевизията.
Що се отнася до жените нека да не поставяме всички под общ знаменател, като ги набеждаваме в меркантилност.
Мускулест с пари е идеалния вариант за повечето жени, но всички знаем, че има и изключения...
11.07.07
20:36
Абе момчета не се занимавайте с глупости :)
Нещо средно между Брад Пит,Стив Рийвс,Бил Гейтс,Иван Звездев...още да изброявам ли :)
За жените съм прекалено малък да знам, но за момичетата знам . Тва момиче дето сме гаджета с него не и пука как изглежда момчето до нея за нея е важно да си пасваме на характер. :)
11.07.07
22:41
Не за всички момичета това е наи важното .Ако питаш повечето ще ти кажат че не харесват културистите от списанията.
една ми вика че според нея е супер грозно да види мускулест дори колкото Брад Пит
12.07.07
08:10
Честно да ви кажа... не ме интересува ;) В отношенията си с жените винаги съм залагал на качеството, а не на количеството :) Разни там бройкаджийски истории изобщо не ме впечатляват.
Аз тренирам заради себе си.
12.07.07
08:12
3GO тва не говори хубаво за тебе :lol:
а иначе...нищо ново под слънцето...хората защо отиват да тренират...
аз примерно не залъгвал никои не искам да съм професионалист...тренирам за да съм по-мускулест и да ме харестват повече мадамите...със хубаво (и хармонично !! ) тяло свалката стаава много по-лесно...знам го от опит щот като бех 90+кг мазньо не ме поглеждаха :lol: :lol:
казано от Mayhem на 11.07.07, 08:11:
Зарежете ги тия изследвания, жената не може да я разбере човек :D
Мускулите не са гаранция, че ще те хареса, но на кой му пука?
Ако тръгнем да правим всичко за да впечатляваме жените докъде ще стигнем?!
Ами ще стигнем доникъде понеже никой, никога незнае какво искат (нищо лично, само наблюдения, без тях неможем естествено). Добре че е спорта да ни спасява!!! ;-P
Мнението беше редактирано от YODA на 12.07.07 08:23.
12.07.07
12:52
По тялото посрещат, по ума дават...
13.07.07
05:37
Доброто и поддържано тяло винаги впечатлява, независимо дали говорим за мъж или жена, няма кво да се лъжем. Естествено, че едно красиво тяло е по- приятно за гледане, пипане и т.н. Визията е от значение, но далеч това не е основното нещо, на което да се разчита. Трябва нещо и вътре да има :-) А и привличане и тръпка все пак. Аз виждам доста мускулести мъже по залите, но тези, които намирам за привлекателни, дори и само на пръв поглед, се броят на пръсти. Така че, не смятам, че мускул непременно = сексапил, по дефолт :-)
Дори и само за секс да говорим, а не за връзка, на мен лично само тялото не ми е достатъчно, за да ме привлече.
Човек ако тренира е хубаво да го прави с желание и за себе си, а не да разчита, че това ще му отвори някакви врати ;-)
П.П. Ако говорим конкретно за тяло, ми прави впечатление, че някои мъже наблягат основно на горната част, за сметка на долната. И в крайна сметка се получава така, че от кръста нагоре натрупват маса, а надолу са някак слаби и недоразвити. А в едно тяло основното нещо е да има добра пропорция, а не само широк гръб. Вярно, че не всеки има добра генетика, но то затова се казва bogy building, има доста възможности да се компенсират недостатъците.
Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 13.07.07 05:38.
17.07.07
07:54
Тя рече...като единствено женско мнение смятам да го уважа
Почвам и да тренирам аз акъл :lol: :lol: :lol: :lol:
17.07.07
11:28
Жените предпочитат УМНИ,богати и успяли мъже-това е!Никви мускули никви 5 лева-не знам кой ви излъга ама ако тва ви стимулира ок^^.Най хубавите жени на този свят повярвайте ми не биха и погледнали подобни карикатури.Брат Пит да..той е позиор и актьор-това му е работата,но иначе никога.
17.07.07
13:34
Разбирасе, че предпочитат по мускулести мъже!Един мъж с добре оформена мускулатура прави къде, къде по голямо впечатление от некой натруфен хърбав “мъж”!Както за нас е удоволствие да гледаме жени с красиви форми, така и за тях е удоволствие да гледат изваяни мъжки форми, питал съм момичета и са ми го казвали точно както съм го написал!
казано от InDaHEad на 17.07.07, 11:28:
Жените предпочитат УМНИ,богати и успяли мъже-това е!Никви мускули никви 5 лева-не знам кой ви излъга ама ако тва ви стимулира ок^^.Най хубавите жени на този свят повярвайте ми не биха и погледнали подобни карикатури.Брат Пит да..той е позиор и актьор-това му е работата,но иначе никога.
O, неее - и в тоя форум ли? :lol:
Добре че си сложил поне ‘Умни’ - за разкош.
Баси колко ви е набивана в главата тая асоциация за мъжа с дебел портфейл.
Еми така си е всичко е от значение, но според моя опит най - важни са парите и свързаните с тях предмети - да имаш някаква хубава кола да я караш насам натам, да имаш пари да я водиш по заведения и дискотеки и да и плащаш сметките, пари да и купуваш подарък от време на време т.н. “жестове на внимание” въобще с повече пари имаш и повече самочуствие и това също си казва думата, проблема е че в България много трудно може да имаш достатъчно пари освен ако не си крал или вашите не са се накрали навремето.Другия вариант е има някои такива жени които го предпочитат е нон - стоп да и обръщаш внимание да я глезиш и да и ходиш по акъла и да и слугуваш при това положение не знам що за мъж си, аз лично презирам такива хора.Сега разбира се аз говоря за поне средно хубави жени иначе може да си хванеш некоя грозничка без проблеми те нямат големи изисквания.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 17.07.07 15:41.
17.07.07
17:20
казано от MyPa TpuO на 17.07.07, 14:11:
Добре че си сложил поне ‘Умни’ - за разкош.Баси колко ви е набивана в главата тая асоциация за мъжа с дебел портфейл.
Ehehe браво браво :lol: .Не знам от къде да започна миличка-дали от милионите примери пред очите ми или от самия себе си?Не знам асоциацията за мъжа с дебелия протфейл,но определено знам тази за хубавата жена^^
17.07.07
18:29
Оф пълно е с комплексари ,добре де като са толкова важни парите направете много
пари и ще бъдете търсени и желани или”-Не е там работата “ще каже някой
“-Искам да ме харесват такъв какъвто съм ,а не заради парите.”
Дано парите са част от теб така както и всички околни предмети
Затова те са важна и неделима част от живота ни.
За какво е един мъж на една жена ,ако не да я пази защитава и да се грижи за нея ?
За да му прави свирки и салати ли?
Честно казано мен не ми трябва да съм плейбой милионер ,всеки си има стремежи и цели ,желания и мечти
човек обаче е устроен така ,че да иска това което нев може да има колата от снимката в списанието или
съседката която е женена за оня с мерцедеса ...
Живейте си живота онзи ден бях в данъчното и всички около мен се караха псуваха
и обиждаха ,само аз бях весел защо ли ? Имаше една табела “СПРИ!Усмихни се на живота!!!”
много добре ми подейства
Ако много искаш нещо то ще ти се случи ,разбира се ако предизвикаш необходимата поредица от
неща нужни за да се случи :)
Както казват колегите ми:” Без действие няма противодействие.”
17.07.07
19:12
Трябва да станеш политик-с много думи не каза нищо^^
Жените харесват мускулести мъже ?! ЛОЛ ! Аз пък харесвам слаби, със стегнати бедра и задничета. Е, кажи ми, не е ли изненада ?!
18.07.07
09:15
казано от topDevil на 18.07.07, 08:51:
Жените харесват мускулести мъже ?! ЛОЛ ! Аз пък харесвам слаби, със стегнати бедра и задничета. Е, кажи ми, не е ли изненада ?!
ЛОЛ :gulp: от тоя пост не разбрах какво искаш да кажеш ? Харесваш мъже :bug: със слаби стегнати бедра и задничета ? или това се отнася за жени ? Ако е за жени се покрива с моеите предпочитания :P
казано от InDaHEad на 17.07.07, 17:20:
казано от MyPa TpuO на 17.07.07, 14:11:
Добре че си сложил поне ‘Умни’ - за разкош.Баси колко ви е набивана в главата тая асоциация за мъжа с дебел портфейл.
Ehehe браво браво :lol: .Не знам от къде да започна миличка-дали от милионите примери пред очите ми или от самия себе си?Не знам асоциацията за мъжа с дебелия протфейл,но определено знам тази за хубавата жена^^
И каква е асоциацията за хубавата жена? ;) Не за друго - такива коментари съм чувала и за мен, та леко се чувствам пристрастна %-P
И как точно успя да ги докараш до милиони примери :)
В gohard.org я обсъждахме същата тема, ако искаш чети там, мързи ме пак да пиша същите неща :)
Само ще добавя:
“Хубавите жени си търсят богати мъже”
“Жените избират по портфейла”
“В чата и форума влизат само грозни жени”
“Грозните жени правят по-добър секс”
“Хората, които носят очила са по-интелигентни”
“Хубавите жени са глупави”
“ХОрата с голямо чело са умни”
“Блондинките са глупави”
На тези неща им се казва: ПРЕДРАЗСЪДЪК и СТЕРЕОТИП. Част от тях могат да се базират на лични впечатления, личен опит. Други - на предаван личен опит, който до такава степен е заседнал в съзнанията ни, че започваме да реагираме без дори и да сме помислили (предразсъдъка). Това обаче далеч не значи, че този опит отразява реалното положение на нещата.
Обаче.. Ти можеш ли да гарантираш, че всички мъже с големи чела са умни? Баси, то всичко живо дето е оплешивяло - явно бая е помъдряло :) Същата е логиката и с хубавите жени, и с блондинките, и с грозните жени. Да не говорим и за личните мотивации, личните качества и т.н.
Ще ти дам и пример за предразсъдък: придобила съм такъв за богатите мъже. Изпитвам непоносимост към тях.
Подобен предразсъдък имам и към метълистите.
И тези ми предразсъдъци са базирани на собствен негативен опит. Това далеч не значи, че не се опитвам да ги превъзмогна, защото това, че съм се срещнала с кофти хора от подобни социални групи, не значи, че всички са такива :)
Малеее колко изписах, а щеше да е малко :zip:
Мен пък знаеш ли колко ме интересува какво предпочитат жените...:coolsmirk:
важното е какво ти желаеп и се стремиш да бъдеш...
18.07.07
12:41
Тука като гледам за жените много общо говорите.Като за котки,кучета,прасета и тн.Няма такова понятие жени :gulp: (то няма и понятие мъже де,но това е друга тема) Всичко е индивидуално.Ако се говори за жена се говори точно за определена жена,не за всички.Блондинките били тъпи,брюнетките трябябвало да бъдат дебели :ohh: (да и такова нещо съм чувал).Харесвали мъже с дебели портфейли :blank: Еми разни хора,разни идеали.По-емоционалните жени харесват самия човек (то това си зависи и от възраста)По-младите (НЕ ВСИЧКИ,НО ПОВЕЧЕТО) ,ако са красиви барнати и слушат чалга и си друсат циците в някоя дискотека (ала Амор) естествено,че ще искат да избират,защото те смятат,че всеки мъж е техен само когато му се усмихнат.
Общо взето не се е родил човека,нещото,машината която да каже какво искат жените.Те самите също така не знаят какво искат,но го искат веднага :-P
18.07.07
19:50
По-скоро като се разпери опашката на пауна се вижда лика на Алеко Константинов и Пенчо Славейков :lol: :lol: :lol:
по въпроса “какво искат жените” :
“Бил открит магазин за мъже в които жените можело да си изберат мъж и да си го купят , на входа висяла табела с правилата на работа в магазина със следното съдържание ! 1. Вие можете да посетите този магазин само веднъж !2. В магазина има 6 етажа като качеството на мъжете се повишава с всеки етаж като се качвате на горе ! 3. Можете да си избирате мъж оот който и да е етаж и да се качвате на по горен етаж ! 4. Не е разрешено връщането на по долен етаж ! Една жена решила да посети същия този магазин за мъже за да си намери половинка . След като влязла на първия етаж прочела табелка МЪЖЕ , КОИТО ИМАТ РАБОТА !!! Тя веднага се качила на втория етаж . Табелата на втория етаж гласяла МЪЖЕ КОИТО ИМАТ РАБОТА И ОБИЧАТ ДЕЦАТА !!! Жената побързала да се качи на 3-ия етаж там имало табела с надпис МЪЖЕ С РАБОТА , ОБИЧАЩИ ДЕЦАТА И НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ !!! Божичко , зарадвала се жената но все пак се качила на 4-ия етаж , там висяла табела МЪЖЕ ИМАЩИ РАБОТА , ОБИЧАЩИ ДЕЦАТА , ОСЛЕПИТЕЛНО КРАСИВИ И ПОМАГАЩИ В КЪЩИ !!! - Невероятно !!!??? възкликнала жената - много ми е трудно да устоя ! но произнасяйки гова все пак тя се качила на 5 етаж там табелата гласяла МЪЖЕ С РАБОТА , ОБИЧАЩИ ДЕЦАТА,, ОСЛЕПИТЕЛНО КРАСИВИ , ПОМАГАЩИ В КЪЩИ И МНОГО РОМАНТИЧНИ !!!!!!!!! На жената много и се приискало да остане на този етаж за да си избере половинка но все пак се преборила с чувствата си и се качила на последния 6 етаж ! Там табелата гласяла ВИЕ СТЕ ПОСЕТИТЕЛКА НОМЕР 3546354463543635 , ТУК НЯМА МЪЖЕ , ТОЗИ ЕТАЖ СЪЩЕСТВУВА САМО ДА ДОКАЖЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ УГОДИ НА ЕДНА ЖЕНА ! БЛАГОДАРИМЕ ВИ ЧЕ ПОСЕТИХТЕ НАШИЯ МАГАЗИН !!!! А точно срещу този магазин бил направен магазин за жени на 6 етажа , на първия етаж били жени които обичат да правят секс !!! На втория богати жени обичащи да правят секс , А от третия до 6-ия до сега никой никога не се бил качвал ..........”
това ми го прати жена
по темата - пичове, не прихващайте комплекси на тема “пари”!!! не са най-важното, но без тях не може.
за мускулите - при равни други условия, всяка нормална жена ще предпочете по-добре изглеждащия
19.07.07
17:48
Историята с магазините е луда :lol:
19.07.07
18:04
казано от InDaHEad на 17.07.07, 19:12:
Трябва да станеш политик-с много думи не каза нищо^^
Ако не се лъжа си един малък 60 килграмов смешник затова по-добре се въздържай от подобни коментари
19.07.07
20:10
60 килограмов смешник?Вие селяните нещо станхте много агресивни?Нещо откакто стана дебел много нагъзаря ми се струва?75 килограмов слабак съм наистина не съм се освинвал като някои хора,които не стига че нищо не са направили в сверата на фитнеса а и се правят на интересни във всяка тема с остроумните си разсъждения^^
казано от BB_SenTineL на 18.07.07, 12:41:
Общо взето не се е родил човека,нещото,машината която да каже какво искат жените.Те самите също така не знаят какво искат,но го искат веднага :-P
Е тази мисъл много ми хареса :) ;) .Вярно е,че жените не знаят какво искат-може днес да си харесат някой 150 килограмов деб елак,утре някой 100 килограмов културист,а другиден най-обикновен мижав грозен човечец,който ги кара да се смеят :) .И както една жена казва,че си пада само по богати мъже след 5 минути може да хареса някой скромен,но добре изглеждащ мъж :) .Абеее работата е променлива-карайте ги жените наред и тфа е :lol: .Както са пее в песента на Кокоша Глава-Анаболоболо Мен -курви и културизъм самооооо ;) :lol:
20.07.07
14:45
казано от InDaHEad на 19.07.07, 20:10:
60 килограмов смешник?Вие селяните нещо станхте много агресивни?Нещо откакто стана дебел много нагъзаря ми се струва?75 килограмов слабак съм наистина не съм се освинвал като някои хора,които не стига че нищо не са направили в сверата на фитнеса а и се правят на интересни във всяка тема с остроумните си разсъждения^^
На село ядем екологично затова сме “дебели” иначе за агресивността може да се прояви ако сме на по малк0 от 50 метра един от друг,аз дебел?! та аз още се имам за слаб ,виж като кача още 30-40 кила ме наричай както искаш ,добре де
щом като не съм направил нищо в тази сфера защо не се оплачеш на някой да ме баннат или напраов да ме разстрелят,иначе за разсъжденията си прав остроумни са не ми се рови да ти търся снимки но доколото си спомням
беше към 60-70 кила и 170 което спокойно може да мине за тялото на едро момиче затова по-добре се дърви само по форумите.
20.07.07
15:51
Хайде без заяжданици и офф топици да не се наказваме!
Сега да не почнете като в детската градина “ама той почна първи” - не ме интересува кой какво е почнал!
Не е мястото тук да се заяждате един с друг!
Прочетете правилата и ги спазвайте!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.07.07 15:53.
20.07.07
17:05
Кво да се разтърсиш като не съм поствал снимки бе? Хахаха колко пъти да ти повторя че не съм с пропорциите на едро момиче^_^-(176-7см на 74-5 кила).ОМГ не искам да съдя хората по външния вид,но твоя наистина идеално отразява умствените ти способности.Аз съм последния който се “дърви по форумите”,но само за твои сведения преди като тренирах кик-бокс беше пълно с “момиченца” с мойта физика,които ако ти фанат дебелото дупе няма да си поемеш дъх:).Приятен ден ти пожелавам приятелю и по-леко го карай с нервите-повече работа на строежа ще те успокои;)
ПП: head_hunter sry за спама тва беше последния ми пост в тази тема!