Храненето в жегите...

10.07.07
20:11

На мен лично ми е много голям проблем да ям много и редовно в тия жеги.Не мисля, че проблема е само при мен.Последните седмици напълно се закупавам с храненето, и се чудя как мога да реша проблема.Каквото и да се сетя за ядене направо ми се гади...Преди лятото и тия високи жеги, нямах такива проблеми.Кажете как се справяте с храненето при тия температури, защото предполагам, че все има някой с същия проблем.
:)

И още нещо, последно време се забелязвам, че в гърдите мускола ми на определени места не е стегнат( като ги стегна), смисал малко отпуснато е.Преди съм нямал такива проблеми, като го стегна ( въпросния мускол) винаги си е изпъвал кожата, сега е малко отпуснато на някой места.В какво може да е проблема ?  :roll:

11.07.07
18:09

Храненето в жегите ми е същото каквото ми е и в студовете. Относно гърдите може да си се омазнил, да си претренирал, да не стягаш хубаво...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1