11.07.07
13:11
http://www.bgtrener.com/statii.php?statia_id=59
Това е продукта ,за който говори Кирил Вълчев в “Шоуто на Слави”. Помогнете за гласността на тази “кампания” - антиреклама на DNP.
Темата беше редактирана от Веселин Казаков на 11.07.07 13:12.
12.07.07
15:19
Ако става реч за статията, пише си кой е автора. ;)
А моя правопис оправия няма.
Мнението беше редактирано от Веселин Казаков на 12.07.07 15:20.
12.07.07
16:03
Е как да помогнем? Демек въпроса ми е какъв е смисъла на тая тема?
12.07.07
16:12
Е КАК се казва това вещество ? Аз от статията така и не разбрах, освен че било пестицид(?).
Оп, сори - сега видях - DNP…
ЕДИТ Прочетох една-две статии за това нещо. Наистина си е сериозно, но не знам защо трябва да правим анти-кампания. Такова вещество трудно може да се помести в раздела “добавки” :) . Състезателния бодибилдинг е пълен с всякакви вещества, а ако някой лаик е решил да се трови, никога не може да го спреш да се сдобие с въпросния медикамент.
Мнението беше редактирано от sideways на 12.07.07 16:46.
12.07.07
17:51
...........................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:17.
13.07.07
11:39
Само едно ще добавя... хората които разбират, не е нужно да ги информираме. Поста е за всички , които си мислят , че това е хранителна добавка или медикамент ,не по-вреден от ефедрина. Работя в магазин за хранителни добавки и след като ме питат дали имам DNP, значи има хора които си мислет , че това е суплемент.
Цитат:
“Тази мощна отрова е използвана от културисти и силови атлети който имат от години психическа и физическа зависимост от анаболни стероиди който не са спирали продължително време.Тяхнопто психическо състояние което в моенти е с изявени белези на параноя ,хипер агресивност ,депресия и импотентност, ги кара да изполвта всякакви вещетва със цел да подобрят външният си вид.Те рядко посещават доктор и си правят изследвания за да не се подтиснат от резултатите и стрелят на посоки по всякакви хапчета и инжекции за да поддържат еуфоричностсо си състояние”
ХАХАХАХАХА това направо ме разби :)