13.07.07
13:22
Взех си протеин на Universal за един месец с цел да изпробвам (до сега съм карал натурално) ефекта на хранителните добавки. Мисля да го взимам 30г доза:
1. тренировъчен ден - преди + след
2. нетренировъчен - сутрин
Първо да попитам какво ви е мнението за фирмата производител и второ - дали имате някакви препоръки как да го приемам. Разтворен във вода? В сок? В какво количество?
Фирмата е една от световните лидери (ако не и на първо място) в производство на хранителни добавки.Дозата зависи от дневните ти нужди от протеин.Приема се сутрин и след тренировка в тренировъчен и сутрин и някъде между храненията в нетренировъчен ден.Разтваряй го, както ти е по-удобно, но според мен си е най-добре във вода.
Мнението беше редактирано от DDD на 13.07.07 14:16.
Тоя пост го пуснах по погрешка (за изтриване е).
Мнението беше редактирано от DDD на 13.07.07 15:53.
Взимай го всяка сутрин...И в тренировъчен ден...С вода се усвоява най-бързо...
Още няколко въпроса:
1. В колко вода трябва да го разтворя?
2. Някакви идеи как да го разтворя хубаво, защото нямам кухненски робот. Доста трудно се разбърква, въобще не потъва? Да го разбърквам бавно и напоително (в буквален и преносен смисъл)?
3. В “кофата” имам една малка чашка, на която има отбелязано само една големина. Да приема ли, че това са 30г (на самата кутия пише, че дозата за приемане е 30г.)?
Благодаря предварително!
1.200-300мл.
2.купи си шейкър (от метро - 10лв.) и друсай, може да опиташ и в друг съд (бутилка)
3.приеми, че е 30 гр.