Animal PUMP - съхнене на устни

VE

13.07.07
11:17

Здравейте.Няколко дни преди тренировката (30 мин.) си взех Animal PUMP ...днес е един от дните.Постоянно пия вода,но устата ми съхне след броени минути...това проблем ли е? Трябва ли да го спра?Благодаря.

13.07.07
11:59

В момента съм само на креатин и бцаа пък и на мен ми съхне устата ;) . Няма какво да се пристесняваш според мен , това е защото дишаш много бързо през устата (нали тренираш нормално е след тежка серия да си задъхан :) ) и от там съхне , жабури се от време на време не пий водата ами я жабури в устата че ше изпиеш 4 литра ако пиеш по 2-3 глътки след сека серия :) .

13.07.07
15:50

Нормално е за Pre-W продукт. Специално на Пъмпа не е споменато, но например на Dymatize - Xpand, който е подобен вид добавка се препоръчва консумирането поне  на приблизително 0,500мл вода дневно, докато тече приема.

13.07.07
16:39

Минималните дози прием на вода са нещо доста индивидуално и е абсурд да се говори за такива стойности. Аз примерно пия по 3 литра пода на ден, представям си ако почна да пия креатин. Съветът ми е да пиеш по една глътка начесто по време на тренировка (м/у всяка серия примерно).

13.07.07
17:32

казано от ®ion на 13.07.07, 16:39:

Съветът ми е да пиеш по една глътка начесто по време на тренировка (м/у всяка серия примерно).

х2

13.07.07
17:43

Да, със сигурност не това е най-добрата стойност, но имайки предвид, че има хора които не консумират толкова за седмица (без да броим водата приета от храната и други напитки ). Все пак се застраховат по някакъв начин. Немислимо е човек да не пие вода, ама например еидн приятел получи бъбречна криза наскоро, който си призна че не пие грам вода. За него 0,500мл са огормно количество  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1