пълнее ли се от протеиновите шейкове и дали се натрупва много мусколна маса

14.07.07
09:35

Интересува ме дали като пия протеинов шейк-марката(FITUP protein shake нa PRO NUTRITION)се напалнява или се слага много мусколна маса.Дадоха ми го като ефект за сваляне и за оформяне.Може ли тялото ми да стане прекалено мусколесто ако го пия и ходя на фитнес,а не искам този ефект.

14.07.07
09:57

Спокойно, ти дори и да искаш, няма как тялото ти да стане “прекалено мускулесто” само от протеинов шейк. Ако беше толкова лесно, всички щяхме да изглеждаме, като професионалните състезатели.
Относно свалянето и оформянето - ще ти помогне, но на първо място е хранителният режим и евентуално кардио тренировката.

FZ

16.07.07
08:55

казано от awwe на 14.07.07, 09:35:

Интересува ме дали като пия протеинов шейк-марката(FITUP protein shake нa PRO NUTRITION)се напалнява или се слага много мусколна маса.Дадоха ми го като ефект за сваляне и за оформяне.Може ли тялото ми да стане прекалено мусколесто ако го пия и ходя на фитнес,а не искам този ефект.

Изобщо не се притеснявай , няма такава опасност.
С едно протеинче не се става Рони Колман . :coolsmirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1