Въпрос за стягане на корем + премахване на излишни килограми

05.07.07
21:25

та занимавам се с фитнес от горе долу 2 год и половина ама не много сериозно, примерно 1-2 месеца тренирам после 1-2 месеца не тренирам и нещо такова. Та въпроса ми е имам много добре оформени гърди + ръце + рамена, единственият ми проблем е че имам много отпуснат корем та от вече 2 седмици някъде пия само кока кола лайт не ям вафли и такива излишни боклуци, преди го правих много често + пиене на 2 литра кола на ден, но от 2 седмици някъде се старая ад не ям и да не пия боклуци. + това права всяка вечер сериики от коремни преси + лицеви упори + други упражнения. Та засега няма почти никакъв ефект , да продължавам ли така или да промена нещо в програмата ми ? Относно хранителната ми програма имам голям проблем да ям по няколко пъти наден, напоследък съм си казал да ям само когато съм гладен а това е най-често веднъж или 2 пъти в деня... та искам съвети, мерси предварително... освен това карам и колело почти всеки ден

Темата беше редактирана от dan4oselianina на 05.07.07 21:37.

DC

06.07.07
10:02

Значи като за начало според мен ти трябва  постоянство , а не  почване и спиране , както си правил до сега  :)
За  храненето ... едно - две ядения са твърде малко за целия ден , изготви  си НВД ( във  форума има десетки теми ) и яж поне 5 пъти дневно  през 2.5- 3 часа .
Относно кока кола лайт  - правена  е с подсладители , от които определено няма да напълнееш , но за сметка на това са вредни  и не се препоръчват .
Но от личен опит ти казвам ,че една - две чаши дневно няма да прецакат работата .

IM

13.07.07
18:41

Здравейте.... не желаех да поствма нова тема, затова реших да пишпа тук...., понеже има връзка темата с въпроса ми ....

Към 98 килограма съм и съм 180 висок..., набит съм и не ми личат много килограмите, но пък имам много голям кореми само заради него като си махна фанелката се гледа, че съм ‘пълен’...затова реших да карам на l-carnitine ; бягане ; плуване и строга диета, за да отслабна малко......... та въпроса ми е .... сега всяка вечер ходя да бягам на стадиона по 10 обиколки по 400 метра ... прави 4 километра ..... и искам да попитам, ако освен l-carnitin-а започна да вземам и КРЕАТИН дали ще успея да бягам повече от 4 километра, понеже със сигурност повечето километри ще ми помогнат да отслабна по-бързо .....

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА ПРЕДВАРИТЕЛНО .....

Мнението беше редактирано от Ime на 13.07.07 18:45.

MR

13.07.07
20:44

Не вземай креатин монохидрат ,а кре-алкалин.Добър ефект ще имаш от аргинин,тъй като той намалява умората ускорявайки изхвърлянето на метаболитните остатъци получаващи се по време на мускулно натоварване.

IM

14.07.07
07:16

казано от mro на 13.07.07, 20:44:

Не вземай креатин монохидрат ,а кре-алкалин.Добър ефект ще имаш от аргинин,тъй като той намалява умората ускорявайки изхвърлянето на метаболитните остатъци получаващи се по време на мускулно натоварване.

значи като отида в аптеката да кажа креатин кре-алкалин или тази добавка се казва само кре-алкалин ?

14.07.07
10:01

Като тичаш не обръщай внимание на километрите а на времето.Тичай поне около 30мин,а ако не можеш да издържиш го рпави ан серии.например 2 по 15 мин или 3 по 15.

14.07.07
10:27

Ми те се издържат и 8 км, стига да знаеш как да ги бягаш. Бягай със средна скорост и когато усетиш, че се задъхваш и не ти стига въздух, намаляваш темпото.

PS

14.07.07
11:14

казано от Ime на 14.07.07, 07:16:

казано от mro на 13.07.07, 20:44:

значи като отида в аптеката да кажа креатин кре-алкалин или тази добавка се казва само кре-алкалин ?

Ами като отидеш в аптеката креатин е трудно да намериш...отиди в магазин на спортни храни и т.н..
търси креатин малат или креатин естер тия не задържат вода...абе горе долу да не е монохидрат
другите не задържат :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1