Тренировки сутрин

11.07.07
20:20

Ако някой има опит в сутришните тренировки, да сподели  :)
Интересува ме удачно ли е да се тренира за маса рано сутрин и как трябва да се измени хранителния режим за да се постигне добър резултат.

11.07.07
21:31

Удачно е, ставаш пиеш няколко чаши вода след 15 мин ядеш и 1ч след това ходиш в залата.

FZ

12.07.07
08:30

казано от ivoivo на 11.07.07, 20:20:

Ако някой има опит в сутришните тренировки, да сподели  :)
Интересува ме удачно ли е да се тренира за маса рано сутрин и как трябва да се измени хранителния режим за да се постигне добър резултат.

Сутришната тренировка е екстра за маса .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.07.07 08:31.

12.07.07
18:25

Аз тренирам само сутрин от години и мога да ти кажа ,че това е най-добрата тренировка според мене.Пика на всички хормони е точно сутрин рано.Всяка физическа дейност по това време ще ти донесе успех.Доказано е че хормон на растежа и тестостерона са в най-високи нива сутринта.Лично аз го правя всяка сутрин от около най-късно7.00 съм в залата.Ако тренирам силова хапвам нещо сладко и едно кафе,а ако е само кардио -нищо.Ефекта е супер.

14.07.07
18:13

Аз съм студент и имам възможност да тренирам само  сутринта (около 8). Успееш ли да се “събудиш”, грешка няма. Абсолютно подкрепям дотук изказалите се.

14.07.07
21:56

И аз за трети път ще питам във форума, дано този път ми отговорите :P Какви видове храни могат да хапваме сутрин преди силовите тренировки и евентуално след нея? При кардиото ми е ясно, че се тренира на гладно. Вярно ли е, че един-два часа след тренировка всичко, което хапнеш се изгаря :? Дайте ми насоки, защото отскоро се занимавам с това и като чета във форума се раздвоявам.

15.07.07
05:55

казано от МИЛЕ на 12.07.07, 18:25:

.Доказано е че хормон на растежа и тестостерона са в най-високи нива сутринта.

Не беше ли между 12 и 4 вечерта?”Хормон на растежа” и тестостерон не са ли едно и също нещо?

Мнението беше редактирано от DDD на 15.07.07 06:56.

15.07.07
08:50

Аз съм нов в спорта и също мисля да тринирам сутрин поради липса на друго време. Интерисува ме по-специално хранителния режим, и какво може да се яде преди тренировка ? Много от мненията в този форум са против тренировките сутрин, особено за маса. По какъв начин трябва да се промени хранителния ми режим за да имат тренеровките положителен ефект ?

15.07.07
11:19

казано от F!Tn3sS на 15.07.07, 05:55:

.Доказано е че хормон на растежа и тестостерона са в най-високи нива сутринта.

“Хормон на растежа” и тестостерон не са ли едно и също нещо?

Не. Хормонът на растежа се нарича соматотропин и се отделя от хипофизната жлеза, а тестостерона се отделя от семенниците.

15.07.07
12:20

Аз тренирам само сутрин от години и мога да ти кажа ,че това е най-добрата тренировка според мене.Пика на всички хормони е точно сутрин рано.Всяка физическа дейност по това време ще ти донесе успех.Доказано е че хормон на растежа и тестостерона са в най-високи нива сутринта.Лично аз го правя всяка сутрин от около най-късно7.00 съм в залата.Ако тренирам силова хапвам нещо сладко и едно кафе,а ако е само кардио -нищо.Ефекта е супер.

Съгласен съм с Миле, и аз бих ги пробал  ако имам възможност  но много ми е 4удно след една сутрешна тренировка на крака или гръб  каква работа трябва да работиш за де се възстaновяваш добре през деня

Мнението беше редактирано от valentinik46 на 15.07.07 18:13.

15.07.07
15:13

Е сега ако си докер някъде...ще е трудно.Трябва да си вместш тренировката и работата,няма как.Аз тренирам преди работа,ама верно че не се потя там.Има разлика.

15.07.07
18:49

Любимото ми време за тренировка е между 15 и 16часа. Вечер се чувствам прекалено изморен, но няма как, защото не винаги мога да ходя следобед (заради работата).
Сутрин съм пробвал много малко пъти, но трябва да опитам пак, след като прочетох толкова добри отзиви.

Разните хора с разните особености. Аз сутрин съм много зле откъм това отношение. Следобед също(ама това е заради сънливата ми работа). Виж вечерта към 8 тренирам супер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1