Препоръчайте ми качествен протеин

15.07.07
20:46

Ако можете да ми препоръчате някой качествен суроватъчен протеин, но не знам точно на каква марка да се спра.  Също така никъде не мога да намеря цени на протеините :question: Има толкова много и всичките ми звучат еднакво: Musashi, Nutrium, Optium и много други.  Някаква класификация няма ли в интернет :)

15.07.07
21:01

На различни места, различни цени = ) Но все пак виж това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/13607/
Хорския слух определя Оптимум нутр. за най най. А добрите производители не само малко, които е добре сам да опиташ и прецениш за тебе, кое е дъ бест ;-)
Champion nutr. , EAS, Dymatize, NOW, Cytopsport, Axis и др.

15.07.07
21:23

казано от WHOA на 15.07.07, 21:01:

На различни места, различни цени = ) Но все пак виж това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/13607/
Хорския слух определя Оптимум нутр. за най най. А добрите производители не само малко, които е добре сам да опиташ и прецениш за тебе, кое е дъ бест ;-)
Champion nutr. , EAS, Dymatize, NOW, Cytopsport, Axis и др.

mersi, ще прочета и другите стари теми във форума, за да се спра на нещо :)

16.07.07
06:08

Syntrax Innovations - NECTAR. Това е протеина... с класи над оптимум и другите на БГ пазара...

17.07.07
11:02

казано от Калоян Георгиев на 16.07.07, 06:08:

Syntrax Innovations - NECTAR. Това е протеина... с класи над оптимум и другите на БГ пазара...

Това от личен опит ли го казваш или е световно доказана марка, защото на теб може да ти действа добре, но не се знае на мен как ще е

17.07.07
11:31

На Нутрим WPI e mn Добър.......... ;-)

17.07.07
13:13

казано от rumito на 17.07.07, 11:31:

На Нутрим WPI e mn Добър.......... гейнър от световна класа ;-)

Мнението беше редактирано от nullhole на 17.07.07 13:13.

17.07.07
15:56

Незнам дали е добър, но цената му е ... добра :д 2.11 либри 26 $ и нещо така че незнам дали си заслужава, но щом казваш може наистина да е добър

17.07.07
18:01

казано от rumito на 17.07.07, 11:31:

На Нутрим WPI e mn Добър.......... ;-)

Видях го, ама е само с 90 % суроватъчен изолатен протеин. Не че е малък процент, ама смятам, че Optimum Nutrition 100% Whey, ще ми свърши по-добра работа от него.

17.07.07
19:13

казано от difference на 17.07.07, 15:56:

Незнам дали е добър, но цената му е ... добра :д 2.11 либри 26 $ и нещо така че незнам дали си заслужава, но щом казваш може наистина да е добър

Само да питам, къде я видя тази цена, бих си го взел да го пробвам на тази цена?
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product;_id=15671
тук е доста по-висока или си гледал западен сайт, без да смяташ траспорт и мито... на мен мерната ми единица е
франко :) шейкъра ON whey 1 kg= 5oBGN, при 10 либри пакета, всичко го претеглям през 50лв кг, ако е повече ....
Та ако го има в София по 38 лв 950 грама както пишеш, дай адрес моля?

Мнението беше редактирано от nullhole на 17.07.07 19:14.

17.07.07
19:53

казано от nullhole на 17.07.07, 19:13:

Само да питам, къде я видя тази цена, бих си го взел да го пробвам на тази цена?
тук е доста по-висока или си гледал западен сайт, без да смяташ траспорт и мито... на мен мерната ми единица е
франко :) шейкъра ON whey 1 kg= 5oBGN, при 10 либри пакета, всичко го претеглям през 50лв кг, ако е повече ....

Единственото, което забелязах, че не продават по-голяма разфасовка от 2lbs от SYNTRAX INNOVATIONS = 68.40 лв.

100% Whey Protein-Natural Chocolate 2 lbs = 60 лв ;) няма голяма разлика в цените, това не може да бъде критерии :)

17.07.07
20:12

казано от Мечката на 17.07.07, 19:53:

казано от nullhole на 17.07.07, 19:13:

Единственото, което забелязах, че не продават по-голяма разфасовка от 2lbs от SYNTRAX INNOVATIONS = 68.40 лв.

100% Whey Protein-Natural Chocolate 2 lbs = 60 лв ;) няма голяма разлика в цените, това не може да бъде критерии :)

Спри да говориш глупости и погледни че едното е okolo 90% чист Promina Isolate с 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини в доза. А другото е обикновен концентрат и изолат...  който е 75-80%

1. Говоря от личен опит
2. Нектар е световна сила в протеина.
3. http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm - един линк малко да се запознаеш...

Официалната цена на Нектара за България е 75 лева.

18.07.07
06:24

Някой вземал ли си протеин на ABB Pure Pro?

18.07.07
06:47

Калоян аз тва го забелязах и си мисля, че е много добър защото няма никакви мазнини и въглехидрати само си мисля че имапе някакъв холестерол в много малки количества, а иначе само казах че за сравнение с ОН говорим за цени без доставка ОН беше 18$ и нещо а НЕКТАР-а бе6е 26$ и нещо то попринцип хубавите работи са скъпи де ама ...А иначе така като гледам и Ergopharm GF Pro и той е така.

Мнението беше редактирано от difference на 19.07.07 05:15.

18.07.07
21:08

Като за начало мога да ти кажа няколко неща ,а ти сам да се ориентираш какъв протеин да избереш .
Миоже да е - изолат - СТАВА , концентрат - ДОБРЕ, хидролизиран - СУПЕР.
После смея да твърдя , че българското - за сега само СТАВА има ги навсякъде ако искаш си взимай ...
Аз лично много харесвам Advanced Performulations - Whey protein X, поради простата причина , че 2,27 КГ ти струват 84 лв. , което за Американски протеин никак не е много Обаче се продава на малко места Също така към него прибавям на Universal POwer Protein , просто там има витамини и минерали, които са най-доброто нещо което може да се случи той е 30 лв някъде към 400 грама но дозата му е малка и не се взима често през деня вършат чудесна работа , но разбира се трябва и манджа доста ;)

19.08.07
20:12

казано от mitakaaa_vn на 18.07.07, 21:08:

Като за начало мога да ти кажа няколко неща ,а ти сам да се ориентираш какъв протеин да избереш .
После смея да твърдя , че българското - за сега само СТАВА има ги навсякъде ако искаш си взимай ...
Аз лично много харесвам Advanced Performulations - Whey protein X, поради простата причина , че 2,27 КГ ти струват 84 лв. , което за Американски протеин никак не е много Обаче се продава на малко места Също така към него прибавям на Universal POwer Protein , просто там има витамини и минерали, които са най-доброто нещо което може да се случи той е 30 лв някъде към 400 грама но дозата му е малка и не се взима често през деня вършат чудесна работа , но разбира се трябва и манджа доста ;)

Това че изолата - СТАВА - не го пиши на друго място ;)

KL

17.09.07
18:30

казано от Калоян Георгиев на 19.08.07, 20:12:

казано от mitakaaa_vn на 18.07.07, 21:08:

Това че изолата - СТАВА - не го пиши на друго място ;)

Може ли да се изсмея??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1