17.07.07
09:21
Моля,да споделите в този форум как отделяте време за фитнес,по кое време ходите и защо?
Интересувам се,защото нямам много време след работа за фитнес и ходя когато ми остане време.
Има ли зали които работят рано сутрин(около 6 часа)? Редно ли е да се ходи на зала след работа,когато обикновенно сме уморени ?
17.07.07
09:57
За предпочитане е да се ходи на фитнес преди работа, но ако си редовна смяна в 6 не е много удачно. Трябва да ставаш в 5 часа минимум за да се приготвиш. След работа почиваш час, час и половина у вас и тогава отиваш на тренировка. Според мен това е начина.
17.07.07
10:06
Най- добре е да се тренира сутрин, но не всеки има възможност. Така че, редно- нередно, по- добре да ходиш след работа, отколкото изобщо да не ходиш ;-)
Аз ходя към 4- 5, защото не мога по- рано. Иначе бих ходила сутрин, ама засега няма как да го организирам.
Има зали, които работят и от по- рано. Тази, която ползвам работи от 7- 23 ч. всеки ден.
След 19:00 обикновено. Когато свърша работа.
Мнението беше редактирано от buhtata на 17.07.07 18:44.
17.07.07
18:45
Аз работя във фитнес зала и тренирам когато искам общо взето. Но като работиш друго е по - добре след работа отколкото изобщо да не ходиш нали?
Не съм чувал за зали от 6. От 7 ми е останало в главата, че има някоя в София ама не знам коя беше.
казано от Jorku на 17.07.07, 18:45:
Аз работя във фитнес зала и тренирам когато искам общо взето.
Евала на тебе ти казвам.Мерси на всички за поясненията.Аз имам и друг проблем.Живея в Пловдив в Тракия(отдалечен квартал) и най удобно ми е 25 мин. с рейс и после 20 пеша до залата и обратно.Да не говорим,че се пребирам от работа най - рано в 18.00.Но всеки с болежките си.
17.07.07
21:12
В Тракия за момента се сещам поне за 2 зали. Но зависи и в коя част си де...
18.07.07
05:04
Флайса в Аркадия /срещу Метрото/ работи от 7. Другия фитнес, за който се сещам е в Акваленд. Той, предполагам, също работи от по- рано, но е по- скъп. И третия- Лаута. В поликлиниката също има някакъв фитнес, но не се знае на какъв хал е.
Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 18.07.07 11:05.
Аз ходя ей ся ваканцията от 9:00 часа иначе когато съм на даскало от 18:30 часа.
18.07.07
09:43
Когато съм втора смяна на работа, тренирам от 14-14:30 до към 15-15:30.
Когато съм първа смяна, тренирам след работа и обикновено съм труп - в залата съм към 19ч.
За мен перфектното време за тренировка в 15 - 15:30ч, но уви - няма как да се съчетава с настоящата ми работа.
Еми да,знам за тези фитнес зали,но аз съм на “Скобелева майка” и от там няма транспортдо тия зали.Не ми се ходи по това време през тия ливади щото комарите ше ми **** майката.Предпо4итам да си го хвана рейса и да си отида във Reflex-a на кичука.Ама иначе мерси за предложенията.А, и този фитнес във поликлиниката е забранен за външни лица.
18.07.07
19:57
Забележителен е фактът ,че един път започнеш ли да ходиш по едно и също време (макар и терсене) след месец-два някъде започваш да имаш сила само в тоя час от деня ти. Аз тренирам в 20:00 и дори да съм абсолютно отпочина- нямам сила и желание да тренирам в друг различен час...