Добавки на митницата - проблем?

11.07.07
06:26

Здравейте! Предстои ми пътуване до Австрия и се чудех дали биха могли да ми направят проблем на грницата за хранителите ми добавки? Помня , че имаше и друга такава тема, но там ставаше дума за пътуване със самолет, докато аз ще се придвижвам с кола и се притеснявам за граничните пунктове и по-специално за Сърбия.

11.07.07
09:47

казано от EXVITERMINI на 11.07.07, 06:26:

Здравейте! Предстои ми пътуване до Австрия и се чудех дали биха могли да ми направят проблем на грницата за хранителите ми добавки? Помня , че имаше и друга такава тема, но там ставаше дума за пътуване със самолет, докато аз ще се придвижвам с кола и се притеснявам за граничните пунктове и по-специално за Сърбия.

Има голяма вероятност ако те “преджобат” здраво и ги открият да те питат кви са тия “прахове” в кутии.... може и да ти ги конфискуват... за  протеини и разни въглехидратни добавки... виж тия на хапове.... вече не мога да ти кажа точно :)

11.07.07
16:00

Ако можеш мини през румъния за да не излизаш от ЕУ, така вероятноста от проблеми е малка. Иначе аз миналата година като минавах през сърбия за нищо не се заждаха.

Преди 3 седмици ходих до Австрия. На митницата само казаха отвори багажника, погледнаха саковете и ми пожелаха приятен път. За 3 минути работа. Отделно, че там няма много добавки. Във Виена за толкова обикаляне намерих само една фирма и беше малко долнопробна по мое мнение.. Иначе ако кутиите ти са запечатани не би трябвало да има проблем.

Пътят през Румъния не е за всеки. Отвратителен е и иска много нерви и търпение. Да не говорим колко удължава самото пътуване. През Сърбия ми се струва по-добрият вариант.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 11.07.07 18:05.

17.07.07
14:56

а да ви питам за пътуването сас самолет проблем ще има ли с добавките щото ще ходя в Англия и мисля да си зема едно протеинче да пия там че мн ще отслабна  :)

17.07.07
20:18

За такива малки неща никой няма да ви прави проблем...

ВИ

18.07.07
06:59

казано от basi_zvqra на 17.07.07, 14:56:

а да ви питам за пътуването сас самолет проблем ще има ли с добавките щото ще ходя в Англия и мисля да си зема едно протеинче да пия там че мн ще отслабна  :)

Само гледай да е запечатан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1