Летните плодове

17.07.07
19:48

Значи въпросът ми се отнася специялно за дините и пъпешите.Имат ли те място в хранирелния режим на спортуващ човек?

17.07.07
20:08

Зашто не но ако ште 4истиш по добре е да ги отбягваш и да наблегнеш на греипфрутите и на ананаса,е ако един път в седмицата ядеш пъпеш или диня невярвам да ти стане нешто по добре плода отколкото шоколада

18.07.07
09:01

грейпфрута е важен за пречистване на мазнините.Един преди лягане няма да ти навреди,даже ще ти помогне ; за ананаса,пъпеша и динята незнам , ама сигурно нищо няма да ти стане.Все пак плод ,а и в него има вода и полезни витамини

18.07.07
09:04

АКо не си на диета, няма основателна причина да ги избягваш.
Колкото до грейпа преди лягане или преди кардио е лоша идея, обсъждали сме го десетки пъти защо.

18.07.07
10:05

Ами не чистя , по скоро съм оформящ.Аз лесно мога да регулирам теглото си и карам на равномерно балансиран режим.Дори в последно време метаболизмът ми се ускори много.Все пак съм много доволен от постиженията си - качвам бавно ,но чисто.Зададох ви въпроса за плодовете ,защото в друга тема някой беше дал мнение от сорта ,че пъпеша и динята вредят на всякаква диета.. Но неможе да се ограничаваме от съвсем всичко нали?Едва ли много хора се канят да станат професионалисти в бъдеще,а ограниченията и манията дори и при мен понякога граничи с лудостта.Незнам как е при вас момчета?

18.07.07
10:13

Много точно го каза.  Не само че може да се поддържа тегло, но и може да се отслабва дори и при консумация на плодове, така че...

FZ

18.07.07
12:45

казано от fstR на 17.07.07, 19:48:

Значи въпросът ми се отнася специялно за дините и пъпешите.Имат ли те място в хранирелния режим на спортуващ човек?

Разбира се че имат .

20.07.07
14:55

Благодаря ви за мненията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1