11.07.07
16:27
Искам да качвам килограми и знам как ,но проблема е седалището ми.
Искам да отслабна в областа на седалището същевременно да не губя маса. КАК.
11.07.07
16:45
Aз пък искам да отслабна само в пръстите на краката и на лявата ръка :D Няма такъв филм, отслабваш ли - отслабваш навсякъде, качваш ли - качваш навсякъде!
Аз ходя на фитнес 3 дена в седмицата. Ако в останалите дни ходя и правя само кардио какъв ще е ефекта.
12.07.07
19:04
Според мен качването на маса и многото кардио не е добър вариант!А за задника-тренирай го!!!
12.07.07
19:09
Наблегни на белтъчините в храненето мин.2,5 гр на кг,а въглехидратите не увеличавай над 4 гр на кг.Започни с кардиото 3 пъти седмично по 20 мин като поддържаш 65% от макс.пулс като в зависимост от резултатите коригирай храненето или кардиото.
казано от Alkorin на 12.07.07, 22:29:
Пълен клек до долу.
Да бе, баш това не трябва да прави. За да не голословя: ”Някои билдери предпочитат да клякат до пълно сгъване на краката, но този вариант натоварва неприятно коленете и стимулира растежа на седалището, което изобщо не е желателно.”
Мнението беше редактирано от ®ion на 13.07.07 16:45.
Можеш да си цитираш който си искаш, клека е уникално упражнение което действа върху цялото тяло и трябва да се прави до долу, има доста хора които естествено се страхуват да го правят защото си е брутално упражнение и си измислят всякакви оправдания да не го правят.
14.07.07
08:32
Ами ако не кляка6 до долу ?? пак ли товари6 цялото тяло??
казано от ivo_the_monster на 14.07.07, 08:32:
Ами ако не кляка6 до долу ?? пак ли товари6 цялото тяло??
Пак товариш цялото тяло защото клека и тягата предизвикват взрив от хормони вследствие на това че те се чустват от тялото като най - опасни за живота и тялото реагира като отделя голямо количество тестостерон, хормон на растежа и др. за да те направи по - силен, въобще колкото по брутално е едно упражнение толкова по - силно реагира тялото и прираста на маса и сила е по голям защото на тялото не му пука как ти искаш да изглеждаш пред огледалото то действа на принципа да се адаптира към натоварването за да оцелее.
Обаче ако го правиш до долу клека освен предните и страничните мускули на бедрото се включват и вътрешните и задни мускули въобще цялото бедро ти се оформя както и мускулите на седалището и долната част на гърба.
казано от mro на 12.07.07, 19:09:
Наблегни на белтъчините в храненето мин.2,5 гр на кг,а въглехидратите не увеличавай над 4 гр на кг.Започни с кардиото 3 пъти седмично по 20 мин като поддържаш 65% от макс.пулс като в зависимост от резултатите коригирай храненето или кардиото.
Ще пробвам така както казваш. Аз и без това гледам да намаля въглехидратите.Дано да се получи.
А относно клякането не съм сягласен че ще ми помогне даже обратното може да постигна точно това което не искам.
18.07.07
13:32
казано от Turmentor на 11.07.07, 16:27:
Клякане с широк разкрач и пълен клек :coolsmile:
казано от BIG PICHAGA на 18.07.07, 13:32:
Клякане с широк разкрач и пълен клек :coolsmile:
Ама предполагам че трябва да правя повече повторения с по малка тежест нали.
18.07.07
19:23
Трудно, зависи и от генетиката ти. Какъв ти е стажа в залата ? Какъв ти е стажа с кардио упражненията ?
Стажа ми в залата е 1 месец а с кардиото от около 6 месеца бягам по 3 дена в седмицата по 20 мин.
19.07.07
03:13
нз според мен е малко 3 ден без силови тренировки само по 20 мин !! якото е 4е мое6 в на4алото да свая6 мазнини и ка4ва6 мусколи едновременно