Хранителен режим за работещ

09.07.07
10:38

Здравейте!
На работа съм от 8 до 20:00 имам възможност да спазвам хранителен режим докато съм на работата това не ми е проблем .... понеже на 1 час имам 15 мин. почивка и мога да хапвам презспокойно.
Етога го и долу горе хранителния режим които мисля да спазвам:
150 грам овес + мляко (в къщи)
500 грама ориз + 1 млека 2,9 процента на ДЯДО :) + 3 домата + 300 грама шунка/дроб + 30гр.  сурватачен протеин ( преди тренировката 1 час) и една след тренировка веднага 30 гр.

Като съм бил на работа съм приел предимно въглехидрати след тренировка мисля да наблегна на белтъчини да речем да изям 150 грама извара + салата и това да ми е яденето за след тренировка(разбира се като имам 1 доза протеин след тренировката).. и преди да си легна само 30 грама соев протейн ... (нали тои беше бавно разграждаш се ... и ставаше за вечер ... )
добре ли е режима ми ....

18/185/80
благодаря предварително

10.07.07
19:00

добре ли съм се справил или ...

Това мляко го забрави.От него нищо няма да постигнеш освен да ти пълни стомаха.Само овес и мляко не става.трябва и нещо яйце или месо.На всяко хранене трябва да имаш белтъчини.През колко часа се храниш?Нали знаеш,че трябва на 2-3 часа?!И белтъците който си дал са малко.Трябват още!!!2.2 гр на кг минимум!

18.07.07
19:04

Тая тема е най подходящата да задам и аз един въпрос.

на работа сам от 9.30 до 20.00 всеки ден с един ден почивка.
на фитнес ходя сутрин от 7.00 (знам че е рано но няма как)
та въпросът ми е относно хранителните добавки кога да ги взимам.
Взимам  креатин и протеин сурватъчен.

18.07.07
20:20

След тренировка добавките а може и 1 доза суроватка преди тренировка но ако искаш да ти трае по дълго протеина наблегни на белтъците от яицата преди тренировка е трябва да станеш по рано  но няма как

Мнението беше редактирано от valentinik46 на 18.07.07 20:21.

казано от Turmentor на 18.07.07, 19:04:

Тая тема е най подходящата да задам и аз един въпрос.

на работа сам от 9.30 до 20.00 всеки ден с един ден почивка.
на фитнес ходя сутрин от 7.00 (знам че е рано но няма как)
та въпросът ми е относно хранителните добавки кога да ги взимам.
Взимам  креатин и протеин сурватъчен.

Креатина преди и след тренировка по 5 гр,а суроватъчния след тренировка.Ако  креатина ти е чист монохидрат трябва поне 40мин преди тренировка със мед или захар примерно за да се усвои по-бързо.Има един които е с естер и за 20 мин вече е в клетките и не е необходимо зареждащи дози.Аз пия от него и за сега съм доволен.

19.07.07
11:31

казано от vampire666heart на 11.07.07, 06:01:

Това мляко го забрави.От него нищо няма да постигнеш освен да ти пълни стомаха.Само овес и мляко не става.трябва и нещо яйце или месо.На всяко хранене трябва да имаш белтъчини.През колко часа се храниш?Нали знаеш,че трябва на 2-3 часа?!И белтъците който си дал са малко.Трябват още!!!2.2 гр на кг минимум!

Млякото е перфектна храна, не говори когато не разбираш по даден въпрос аз с по 7 литра мляко на ден съм качил 16 килограма почти само мускули за 3-4 месеца.

казано от Alkorin на 19.07.07, 11:31:

казано от vampire666heart на 11.07.07, 06:01:

Млякото е перфектна храна, не говори когато не разбираш по даден въпрос аз с по 7 литра мляко на ден съм качил 16 килограма почти само мускули за 3-4 месеца.

А ти пък въобще не си в час за какво говоря:)Казвам че купеното БГ кисело и прясно мляко е пълен буклук.Не може едно мляко със срок на годност 20дни и да не се вкисне.Иначе домашносто кисело и прясно мляко е супер.За това няма спор!

20.07.07
01:27

Аз не говоря за домашно, а за прясно мляко по UHT технология която ти позволява да го държиш в хладилника с месеци без да се разваля.

20.07.07
05:48

казано от vampire666heart на 19.07.07, 05:43:

Креатина преди и след тренировка по 5 гр,а суроватъчния след тренировка.Ако  креатина ти е чист монохидрат трябва поне 40мин преди тренировка със мед или захар примерно за да се усвои по-бързо.Има един които е с естер и за 20 мин вече е в клетките и не е необходимо зареждащи дози.Аз пия от него и за сега съм доволен.

А можеш ли да ми кажеш какав е твоя креатин . На коя фирма и колко струва,че и аз да вземам такъв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1