Глюкоза?

09.07.07
10:44

искам да попитам как да приемам глюкозата преди или след тренирофка и по колко някои ако каже много ще съм благодарен :)

18.07.07
19:35

Абе едва ли ще ти помогна много но знам че се взима и преди и след тренировка ама по колко и аз не знам така че ако някой изкаже професионално мнение ще съм благодарен и аз.

18.07.07
19:54

Само след тренировка от 30 до 100гр  естествено зависи в какъв период си и какъв тип тяло ако си ендоморф внимаваи,не прекаляваи и  приемаи до 50 гр наи много след тренировка

23.07.07
20:10

ок мерси много  ;-)

искам да попитам понеже аз съм ектоморф как и кога да я пия тази глюкоза :) 10х предварително :)

HU

21.01.08
20:49

До колкото съм чувал, мисля че се приемат  ~50гр. след тренировка, а също е много добре да се комбинира с креатин монохидрат(мисля, че някъде в този форум четох подобна тема). Та понеже съм си взел креатин бих бил благодарен, ако някой изрази мнение и по този въпрос - креатин+глюкоза.
Извинявам се за едит-а, но възникна още един въпрос в главата ми свързан с глюкозата, а именно: Каква е разликата между декстроза(мисля, че така се пише) и глюкоза? До колкото знам и двете са монохидрати (мисля, че така се казва) т.е. прости захари ли и аз незнам точно как се казва, просто си правя извод от това, което четох до сега в интернет:)И кое от двете е по-добре да се приема?

Мнението беше редактирано от hustla на 21.01.08 21:02.

22.01.08
06:30

Значи, по първия въпрос, да добре е да се приема креатин + декстроза(глюкоза) защото креатин + прости въглихедрати се усвоява много по-добре. А по втория, и 2-те неща са едно и също само, че глюкозата е в повечето случаи течна, а декстрозата на прах

22.01.08
08:47

казано от difference на 22.01.08, 06:30:

Значи, по първия въпрос, да добре е да се приема креатин + декстроза(глюкоза) защото креатин + прости въглихедрати се усвоява много по-добре. А по втория, и 2-те неща са едно и също само, че глюкозата е в повечето случаи течна, а декстрозата на прах

Тъй е. Подкрепям.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1