Имате ли проблеми с храненето по време на работа

17.07.07
20:00

Здравеите пиша тази тема с цел да си помогнем един с друг с някои съвети и на4ини и идеи как и какво да приемаме по време на работа.Би ми било интересно всеки един да опише как му минава работният ден и как се справя с приемът на храна и дали има някакви проблеми с шефовете или с на4алниците си.Моя работен ден проти4а така ставам сутрин към 7 пия 1 доза суроватъ4ен протеин обли4ам се и тръгвам за работа, в 8.00 ве4е  в стола на складът където работя закусвам овесени ядки с белтъци в 8.30 запо4вам работа към 11.00 имаме към 10 мин по4ивка достатъ4но да нагъна едни пилешки гърди с броколи и малко шешници.В 14.00 имам  1 4ас по4ивка ям спокоино в 15 .00 пак в складът в 17.00 пия една доза суроватъ4ен протеин в 17.30 приклу4вам работа и 18.30 съм в залата 19.30 приклу4вам тренировката пак суроватка и 1 4ас по късно ве4ерята към 22.30 пия или хапвам нешти4ко и в леглото и това е за сега работата ми позволява да се храня горе долу добре без никакви проблеми от управата.

17.07.07
20:43

Лятно време (като чистя и после поддържам) имам 4 хранения на работа.Есен и зима - 3пъти.
Нямам проблеми с шефове, но пък и аз хапвам бързо, не се туткам.
Иначе имам отлични условия - стая (кухня), печка, хладилник, всякакви прибори.От тази гледа точка съм екстра :D
Храня се в 11.00, 13.00, 15.30, 17.00.

18.07.07
20:14

завиждам ти

18.07.07
21:34

Да, всеки се съобразява с условията няма начин. Аз например ставам и като теб забърсвам една доза суроватка. Докато се изкъпя, оправя сака с дрехите за тренировка и приготвя храна за офиса, минават поне 30мин. и идва време за овесените ядки.
Второто действие протича вече в офиса - часът е 13ч и започвам с обяда, който обиновено се сгъва набързо в пушилнята ( по принцип това помещение е кухня и само аз го ползвам по предназначение ), късен е обяда, но просто аз ставам в 9:30-10ч.
Третото действие се развива към 16ч., когато в зависимост от периода хапвам ориз с месо(и тук цялото  разнообразие от белтъци и въглехидрати подходящи за следобедно хранене) или ядки(не фъстъци), или малко пасирана извара с домашно кисело мляко, колкото да не е прекалено гъста - тук обаче изварата е в шише или в празна кутия от препарат за домакински съдове :D Поглъщането става пред ПеЦе-то.
Тренировката идва към 18ч. като преди нея има нещо pre-workout, след нея също задължително суроватка и някакъв въглехидрат, най-често стафидки или фурми.
След час следва обилна вечеря. Никога не си лягам преди процесът на обработване на храната да е утихнал, имам предвид да се чувсвтам тежко или наяден( не преял като по великден например :) )

П.П. При мен по-скоро съществува проблема при честите пътувания в провинцията и спиранията по бензиностанциите. Успявам да взема храна за ден и половина, после се почват мъките по издирването на подходяща храна, което в непознат град може да излезне скъпо. Обикновено се запасявам с протеинови блокчета  и суроватка.

19.07.07
07:20

Сутрин към 8,00 закуска - 6 белтъка + извара + бонус хляб
на работа първо хранене към 11,00 часа 2-3 сандвича с едно кис. мляко 0,1 %
обяд към 14,00 - 150 гр пилешко + ориз/картофи/зеленчуци/макарони/тнт
след обяд 17,00 - 30 гр сурватъчен протеин + оризовки
тренировка 18,30
след трен - нещо сладко + креатин
вечеря - 200 гр пиле + ориз
пре лягане - 30 гр млечно яйчен про + чаша прясно мляко 0,1% + две лъжици извара (шейк)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1