15.07.07
22:01
Здравейте! Чета само добри отзиви за този протеин и искам да попитам от къде във Варна бих могъл да си го закупя понеже и като цена е доста добър.
Май имаше вече такъв въпрос.Не знам колко добри отзиви си чувал,аз съм чувал само,че стават.Иначе цената им е ниска и във Варна ги продават в магазин “Жълто”.
А в Бургас?
ПП: Един приятел ми казва, че по аптеките ги има.Вярно ли е?
Мнението беше редактирано от DDD на 16.07.07 06:07.
17.07.07
20:04
Във Велико Търново, някой знае ли дали се продава?
18.07.07
14:18
няма го в аптеките и не струва, поне аз не го харесвам ... не си струва парите
20.07.07
07:06
Във Варна: BulSport Centre - ул. Панагюрище 3 (като слизаш от Валентина надолу, първата пресечка вдясно)
Аз си взех едно кило така за проба и засега мога да кажа само позитиви. Има отлична разтворяемост във вода - не се налага използването на миксери, блендери и т.н. - само лъжица. Въпреки, че е неовусен, не е гаден - на мен дори ми е приятен. А и цената си заслужава - 22лв на килограм!
Ох, кога ли ще намина през Варна... А все пак ако някой знае дали мога да го намеря този протеин в Русе, да не щади информацията.
http://primarynutrition.net/Products.htm
Можеш да си поръчаш по телефона. Аз си поръчах и в момента пия протеин, казеин и декстроза. Доставката от Варна до Стара Загора ми струваше 12,71 лв а пратката беше 9кг. Ако някой реши да поръчва да си поръчва офкусен протеин, защото този който не е офкусен трудно се разтваря. Неофкусен Улатра Уей Про е 12,00 лв а вероятно офкусен е 12,90 (понеже на сайта е дадена тази цена) аз не попитах колко е офкусен и направо поръчах този исках да ми излезе по ефтино, обаче когато поръчах казеина казаха че имат само офкусен на цена от 14,50 (колкото от сайта). За това питайте колко е цената на офкусения за да не ви объркам. Тези добавки ги пия от 2 седмици и не съм усетил да имам някакъв прогрес.
23.07.07
06:05
Не се набутвайте със суроватката на тая фирма. Пълен боклук 1 към 1 със суроватъчното мляко е.
Иначе казеинът и яйчният им протеини са хубави.