20.07.07
15:25
Защо не бива да се приемат прости въглехидрати. Каква е разликата между едните и другите и ще помоля за няколко примера от едните и от другите. Изобщо дайте примери кои храни са въглехидрати и кои не е желателно да се консумират.
20.07.07
15:56
Zdravei znachi vaglehidrati sa hrani kato oriz kartofi oveseni qdki banani med hlqb i drugi te se delqt na barzi i bavni vaglehidrati barzi sa med i banani i vsichki vidove shokoladovi izdeliq a bavni sa oriza kartofite i drugi a i da dopalnq barzite se priemat sled trenirovka a bavnite 3-4 chasa predi neq a sega da dobavq i che prostite vaglehidrati sa obiknovennite zahari shokoladi i drugi no poqsni kakva ti e celta ako kachvash masa priemai i prosti i slojni a ako si v faza na relef mnogo ama mnogo malko prosti daje nikakvi moje po edin banan sutrin s ovesenite qdki i mlqkoto tova e ot men ako iskash pitai neshto i uspeh:)) opaaaaaaa pisah na drug ezik izvinqvam se mnogo nqma da se povtori
Такова понятие като правене на релеф за мен не съществува. Иначе много благодаря за отговора. Аз разгледах и другата тема за въглехидрати и ми стана по ясна сега картинката иначе тренирам вече 1 година кажи речи постоянно. Стана ми ясно че без хранителен режим какъвто до сега нямах нищо няма да стане. Сега спрях и всякакви добавки и лятото положението се отежнява с всеки изминал път когато стъпя в залата. Надявам се това да се промени с храната....ще се взима и суроват няма начин без него.
Мнението беше редактирано от Random на 20.07.07 18:15.