20.07.07
21:26
Слушай пундо златна ,такива като теб ме е жал да ги бия
имам една добра новина утре започвам още една работа освен на строеж
( където получавам 20-30лева на ден ) започвам и работа като охрана в едно заведение ,
по-скоро клуб 4 пъти в седмицата и ще ми дават 20 лева на вечер като сметна се получават
повече пари отколкото изкарват майка ти и баща ти взети заедно ,през деня ще мъкна торби с цимент ,а вечер ще псувам такива като теб и всичко това защото съм “дебел” и ще си купувам по 2 кила месо на ден и ще стана още по-”дебел”
А такива като теб ще си останат мишки и ще работят като продавачи на дамско белъо някъде
затова ще ти го кажа така : да го духаш ти и всички мухлъовци като теб по 70-80 кила насрани
надувайте си мускулчетата пред огледалото но когато излезете ще сте мишки когато застанете до някой човек
130-140кг
П.С. Към модераторите Може да ме баннете ,и без това в този форум сериозните хора се броят на пръсти
и е пълно с дечурлига която пита само за добавки ,а даже не знаят какво да ядът и после викат на другите дебели ,
а са едни гадни малки клъощтави комплексари.
казано от morphey на 20.07.07, 21:26:
да го духаш ти и всички мухлъовци като теб по 70-80 кила насрани
тука вече обиди почти сички съфорумници без причина
Морфей, напоследък се държиш арогантно към останалите! А за директни обиди като тези горе директно даваме бан. Така че, нямаш проблеми с това, лично те предложих!
Темата се затваря поне докато някой не ми даде разумна причина да я оставя отворена!
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.07.07 22:26.