18.07.07
09:47
Вчера бях на плаж и като замахнах с лявата ръка да плувам и ми се извади рамото... :( много беше гадно, аз веднага си го наместих като си върнах ръката в нормалното положение, но сега от време на време като си я мърдам ме наболява. Можете ли да ми кажете до колко време ще ми мине напълно, за да си продължа тренировките ?
Темата беше редактирана от Renovaccio на 18.07.07 09:55.
Първо отивай на лекар ! Да ти направят снимка,а щом от такова малко напрежиние ти се извадило не те съветвам скоро да мориш железата
От къде знаеш въобще, че ти се е извадило? Ако обаче си прав и се е извадило, скоро тежестни надали ще пипнеш, но най-добре бягай на лекар.
казано от LordVic на 18.07.07, 09:47:
Вчера бях на плаж и като замахнах с лявата ръка да плувам и ми се извади рамото... :( много беше гадно, аз веднага си го наместих като си върнах ръката в нормалното положение, но сега от време на време като си я мърдам ме наболява. Можете ли да ми кажете до колко време ще ми мине напълно, за да си продължа тренировките ?
Напълно не знам дали ще ти мине. На мен ми излезе рамото през 1991-ва и сега пак се опитва от време на време. Не ми пречи, освен когато оставям щангата на стойката при раменни преси.
Не вярвам с просто замахване да си извадиш рамото, че и да успееш да го наместиш после!
Просто си навехнал нещо, но за да знаеш какво е положението, последвай съветите по - горе и отиди на лекар.
21.07.07
06:54
Щях да повторя Петко - малцина са онези, които са способни да си наместят рамото сами. Не те подценявам в никакъв случай, просто казвам, че това е доста трудна за овладяване ситуация.
21.07.07
13:02
Разбрах в същност какво ми е :) Просто ми се е обърнала жилка или мускол и затова толкова ме заболя и ми застана наопаки ръката. Не съм си извадил рамото а просто съм го навехнал. Вече ми помина и пак си дигам, иначе мерси за съветите :coolsmile: