креатин и суроватка за маса?????как ?

21.07.07
12:59

избрал сьм този вариант  за да качвам маса  имам стаж 5 месеца но досега сьм взимал само амини киселини и витамини имам  протеин 2 кг и се чудя какьв креатин и колко да си взема =за да ми стигне за  2 месеца  вьпросите са ми аматиорски извинявам се но  всички са так в началото:) т  иксах да знам по колко  кога и как да вземам тия добавки  като  пове4ко наблягам на яденото  ям всеки ден пил46ко по половинка някад еи по 5 яица и  добавките не са ми  основнио за ка4ване.  и дами кажете топзи  вариан удачен ли е според васа и какава марка да избера за креатина

22.07.07
10:54

С опит най-добре ще намериш правилния креатин , гледай да е вносен , Етил Естер е по-добрия вариант според мен но парите удрят повече

22.07.07
16:05

мисля да се доверя на добря стар монохидрат а замарка може и бьлгарски да е

OD

26.07.07
20:41

аз съм много доволен от креатина на BioTech хем е на поносима цена хем е с добро качество.половинка кило ти е 35лв. на пиротска .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1