22.07.07
17:55
Предполагам повечето от вас са разбрали, ако не са и присъствали на турнира по свободни двубой в Сливен, организиран от Кирил Вълчев - Скалата. Какво мислите за огранизацията, участниците, въобще за целия турнир ?
22.07.07
17:59
На запад на хората им писна да гледат но-контакт двубои на ринг, приличащ на батут - умните предприемачи създадоха турнири със свободни двубои. Постепенно те се комерсиализираха и придобиха публично достъпен вид. Мина известно време и това се случва в България. По нашите географски ширини подобни мероприятия не са ни чужди, затова се посреща с голям интерес. Дали вече ще се комерсиализира до степен, че да е рентабилно, времето ще покаже. Но преди това е редно поне музикалната ни сцена да го направи.
Тва хубаво, но имаш ли определено мнение по този турнир. Аз мисля, че беше изключително зле. Ринга е скапан, съдията и той не е на ниво..отначало почна с мед. ръкавици, после те бяха хвърлени, явно му е било неудобно на човека. Да не говорим, че само се буташе на участниците, една голяма част от който бяха абсолютни селяндури. Няма спортсменство, има само селяния. Секундантите почти влизаха на ринга, даже приятел на участник удря опонента след края на мача...нямаше часовник или гонг, кога на Киро му светне тогава свършва рунда. Последния двубой единствено ми се понрави заради първо добрата класа на участниците, спортменството и бързия завършек хах. Като цяло турнирът беше адски зле, все едно гледаш уличен бой.
казано от Димитър Михайлов на 22.07.07, 17:59:
На запад на хората им писна да гледат но-контакт двубои на ринг, приличащ на батут - умните предприемачи създадоха турнири със свободни двубои. Постепенно те се комерсиализираха и придобиха публично достъпен вид. Мина известно време и това се случва в България. По нашите географски ширини подобни мероприятия не са ни чужди, затова се посреща с голям интерес. Дали вече ще се комерсиализира до степен, че да е рентабилно, времето ще покаже. Но преди това е редно поне музикалната ни сцена да го направи.
за ми разясниш ли какво имаш предвид с ” На запад на хората им писна да гледат но-контакт двубои на ринг, приличащ на батут “
22.07.07
20:40
topDevil, като за първо състезание едва ли може да се очаква UFC (или както беше съкращението).
ivang, разяснявам веднага - WCW -> WWF -> WWE / ECW. :) Признавам, че ми харесва като entertaiment, но е наистина но-контакт боя там.
Мисля, че Кен (?) Шамрок се биеше в wwe.
Иначе, като за 1во..не, пак не беше на ниво - справко Shooto турнирът в Пловдив преди 3-4 месеца. Даже имаше импровизиран бой, а тука някви мърлячи влизат по ринга да се правят на мъже...
А за сравнения с UFC, Pride…въобще и не мисля.
Мнението беше редактирано от blz на 23.07.07 04:48.