6те ми попре4и ли протеинът

Темата е заключена.
НИ

23.07.07
07:08

Здравеите.в момента съм в режим на изгаряне на изли6ните мазнини и изкарване на преса.И вапросът ми е ,таи като след “6тангите” правя кардио и коремни преси ,а след това веднага след тренировката взимам протеин,тои 6те попре4и ли на изкарването на пресата.И да го взимам ли след като съм правил корем.Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 18:15.

23.07.07
07:49

ми и аз в момента топя и си пия протеина не ми пречи.... :}

Ако обичаш пиши грамотно. Протеинът ще предпази мускула от разграждане и ще помогне за изграждане на коремните мускули (стига да е качествен).

24.07.07
11:18

В бодибилдинга, фитнес или както там му казваш приемането на протеин никога не представлява отрицателен ефект върху каквото и да било... все едно да кажеш, че сипването на бензин в колата може да попречи на движението й.

19.08.07
18:52

Не пречи на развитието ти, дори е полезен. Мога да го твърдя със сигурност. Но да изчакаме с аргументите ако се завърже дискусийка

21.08.07
17:46

ако е суроватъчен зимай иначе не.

FA

21.08.07
19:04

Той ще ти помогне да запазиш мускулната маса !

казано от Ест на 21.08.07, 17:46:

ако е суроватъчен зимай иначе не.

Защо защо? Ако е казеин и с него замествам едно хранене през деня какво ще стане?

22.08.07
13:05

Аз цяло лято бях на сурватъчен и вечер на казеин ,а за топене ползвах Animal Cuts - мога да кажа че протеина не ми е пречил, даже отначало бях без протеин и започнах да губя обиколки и го включих за да не губя ММ.

LC

22.08.07
16:32

tочно от въглехидратите трябва да се пази ако ще гори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1