Хранителни добавки

23.07.07
11:27

Скоро бях писал една тема за хранителните добавки и химията, че наще не ми даваха да си зимам добавки така... убедих ги да си зема ;D сега въпроса ми е сега ли да започна да ги пия или септември месец продуктите са на ON (Optimum Nutrition) и са БЦАА, Аргинин 100 капс. Глутамин , и протейнче ! Казват ми, че ако сега започна да ги пия нямало да имат ефект !

23.07.07
11:54

казано от FuTbOliSt4eTo на 23.07.07, 11:27:

Скоро бях писал една тема за хранителните добавки и химията, че наще не ми даваха да си зимам добавки така... убедих ги да си зема ;D сега въпроса ми е сега ли да започна да ги пия или септември месец продуктите са на ON (Optimum Nutrition) и са БЦАА, Аргинин 100 капс. Глутамин , и протейнче ! Казват ми, че ако сега започна да ги пия нямало да имат ефект !

Защо пък да няма ефект О_О какво общо има сезона.Ако тренираш,спиш и се храниш добре добавките само ще ти помогнат малко.

23.07.07
12:56

Ами и аз се зачудих но исках да попитам все пак ! :) !

23.07.07
14:11

И сега да ги почнеш ще има ефект.Явно който ти го е казал това е имал предвид,че от есента по-лесно се качва маса,но тези добавки са добри и ако ги почнеш сега даже е по-добре защото по-чисто ще качваш.Както си ги избрал освоната роля която ще играят е възстановяването.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1