23.07.07
14:55
от няколко време зех да ям по-малко и се виждат резултати че съм отслабнал.Зеха да ми се виждат малко ребрата и рацете ми станаха по слаби и краката също ама пак имам малък корем.По-добре ли е че съм отслабнал как мислете!! ако не Дайте някакав хранителен режим или нещо да си върна килата
първо топиш там където има най-малко мазнини..явно по корема са ти най-много с гладуване не става според мен :}
Да губиш тегло и да гориш мазнини са различни неща, за да гориш мазнини се иска нещо повече от просто да ядеш по малко.
казано от Alkorin на 23.07.07, 22:26:
Да губиш тегло и да гориш мазнини са различни неща, за да гориш мазнини се иска нещо повече от просто да ядеш по малко.
еми освен тва ходя и на зала и от това също има нещо общо.а също как мога да кача някой друг килограм без да се качват мазнини по корема
Това че ходиш на зала се подразбира, поразрови се тук там и виж какви принципи се използват за изгаряне на мазнини и какви режимш трябва да се спазват, с намаляване на храната става следното тялото реагира на малкото храна като на опасност за оцеляването и минава в такъв режим че пести и складира като мазнини всяка калория, ако ядеш боклуци и не приемаш достатъчно протеинова храна тялото разгражда част от мускулните влакна и евентуално от костната тъкан/хрущяли.В следствие се получава следното ти отслабваш на килограми но процента на мазнини който имаш или остава същия или се увеличава а мускулната маса намалява.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 24.07.07 13:49.
казано от Alkorin на 24.07.07, 13:48:
Това че ходиш на зала се подразбира, поразрови се тук там и виж какви принципи се използват за изгаряне на мазнини и какви режимш трябва да се спазват, с намаляване на храната става следното тялото реагира на малкото храна като на опасност за оцеляването и минава в такъв режим че пести и складира като мазнини всяка калория, ако ядеш боклуци и не приемаш достатъчно протеинова храна тялото разгражда част от мускулните влакна и евентуално от костната тъкан/хрущяли.В следствие се получава следното ти отслабваш на килограми но процента на мазнини който имаш или остава същия или се увеличава а мускулната маса намалява.
а сега мускулната ми маса дали е намаляла???и ако може да ми даде линкове да разглеждам