Хранителен режим

23.07.07
14:55

от няколко време зех да ям по-малко и се виждат резултати че съм отслабнал.Зеха да ми се виждат малко ребрата и рацете ми станаха по слаби и краката също ама пак имам малък корем.По-добре ли е че съм отслабнал как мислете!! ако не Дайте някакав хранителен режим или нещо да си върна килата

23.07.07
16:23

първо топиш там където има най-малко мазнини..явно по корема са ти най-много с гладуване не става според мен :}

23.07.07
22:26

Да губиш тегло и да гориш мазнини са различни неща, за да гориш мазнини се иска нещо повече от просто да ядеш по малко.

24.07.07
06:19

казано от Alkorin на 23.07.07, 22:26:

Да губиш тегло и да гориш мазнини са различни неща, за да гориш мазнини се иска нещо повече от просто да ядеш по малко.

еми освен тва ходя и на зала и от това също има нещо общо.а също как мога да кача някой друг килограм без да се качват мазнини по корема

24.07.07
13:48

Това че ходиш на зала се подразбира, поразрови се тук там и виж какви принципи се използват за изгаряне на мазнини и какви режимш трябва да се спазват, с намаляване на храната става следното тялото реагира на малкото храна като на опасност за оцеляването и минава в такъв режим че пести и складира като мазнини всяка калория, ако ядеш боклуци и не приемаш достатъчно протеинова храна тялото разгражда част от мускулните влакна и евентуално от костната тъкан/хрущяли.В следствие се получава следното ти отслабваш на килограми но процента на мазнини който имаш или остава същия или се увеличава а мускулната маса намалява.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 24.07.07 13:49.

25.07.07
12:34

казано от Alkorin на 24.07.07, 13:48:

Това че ходиш на зала се подразбира, поразрови се тук там и виж какви принципи се използват за изгаряне на мазнини и какви режимш трябва да се спазват, с намаляване на храната става следното тялото реагира на малкото храна като на опасност за оцеляването и минава в такъв режим че пести и складира като мазнини всяка калория, ако ядеш боклуци и не приемаш достатъчно протеинова храна тялото разгражда част от мускулните влакна и евентуално от костната тъкан/хрущяли.В следствие се получава следното ти отслабваш на килограми но процента на мазнини който имаш или остава същия или се увеличава а мускулната маса намалява.

а сега мускулната ми маса дали е намаляла???и ако може да ми даде линкове да разглеждам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1