23.07.07
16:34
Ами един приятел иска да си вземе фат-бърнър и ме попита кое е най-доброто, но аз не сам ползвал и за това питам тук.Препоръчайте ми нещо хубаво няма значение цената, но и да сте го пробвали, а да не е един човек казал на мой приятел, а той на мен ... Защото аз се сещам само за новия Lipo 6X , но само съм чувал хубави коментари :)
Темата беше редактирана от difference на 23.07.07 16:35.
23.07.07
17:25
“термогенен или липотропен?” :) не разбирам от бърнъри... просто, защото не сам се интерисувал.Иначе емзо щом казваш значи е така :) те имаше някво сравнение между хот-род, липо 6х и инферно преди време, ама не си спомням каде сам го гледал, а иначе ще му поръчам инферно, защото знам че си пил бърнър-и и ти вярвам
казано от BilLaBONG на 24.07.07, 06:56:
American Muscle Super Fat Burner - не помня точно, но около 18лв :P
Човека пита за нещо добро без значение от цената. Не за нещо евтино без значение от качеството.. ;)
казано от emzo на 23.07.07, 17:16:
Instone Leanfire v2 Inferno. От всичко пробвано го слагам на 1во място.
Теб как още не са те взели на договор в Instone, не знам :-P Луд си по т’ва Инферно :)
Щом си се насочил към Lipo-то според мен ако можеш да издържиш на подобни дози Synephrine, ThermoLife Stizm е доста сериозно :) Ставам на пастет от него :)
Мнението беше редактирано от Honzik на 24.07.07 11:12.
Ако догодина не го спрат или не излезе версия 2 , ще пробвам стизма.
Иначе за инферното нямам думи до последния ден се усеща :coolsmile:
Ша ма накараш и аз да го пробвам.... и ако хич не ме хване ше трябва после да те търся..... за лъжесвидетелстване и подвеждане.... :D
питал съм, защото напоследък термогенните бърнари нещо не ми понасят - вдигам кръвно, и карам на липотропни - нямам ядове
24.07.07
20:11
казано от emzo на 24.07.07, 11:52:
Ако догодина не го спрат или не излезе версия 2 , ще пробвам стизма.
Иначе за инферното нямам думи до последния ден се усеща :coolsmile:
Трябва да видим накрая резултата като пуснеш някоя снимка преди и сега :P
24.07.07
21:24
Това момче го взехте за опитна мишка :D Оставете го намира.