10.11.04
13:58
Някой беше пуснал тема за любимите упражнения,а сега нека да видим най-мразените.При мене те са набирания,кофички,тяга и обратна лежана.Това не значи че не ги правя ама с нежелание де.Дерзайте ако имате интерес
Обикновеното сгъване с щанга за бицепс! - незнам що ама много ме дразни, сякак ме дразни: право, криво, широко, тясно, с дебел лост, абе гадна работа (е тука май ще съм единствен :D )
Аааа, и едно супер тъпо за мен движение (поемам критики :D ) - дърпане на скрипец седнал, с широк хват, отпред
Ми т’ва е от яките упражнения, иначе то упражнения много, кое от кое по-измслени, ама повечето от тях сигурно всички ще подразнят
Аиде и успех! И не се дразнете! :)
Раменни преси с щанга зад врат (все имам чувство, че щангата ще ми падне на главата... :twisted: )
10.11.04
16:59
клек аз пък все имам чувството че като клекна няма да мога да стана
10.11.04
21:57
На мене пък това е набирането и упражненията за бицепс на скотовата пеика
10.11.04
23:48
Най-мразеното?
Определено трапец с лост- имам чувството, че нищо не правя, макар 3-4 дни да имам мускулна треска. :roll:
Превеждам мнението ви на кирилица, но очаквам това да не се повтаря. Предупреден сте и с лс.
Mr_Muskul
Определено мразя да клякам ! :x Не ми е трудно , а направо мъчително. Ама ко да прая ше са мъча и толкоз. :wink:
Определено най-мразя упражненията за гръб по простата причина, че невролозите ми откриха доста ‘силен’ радикулит...
деже не съм ги питал при това положение гръб да тренирам ли =)
е, да... и да клямам мразя...
ммм кофички ... като почна да правя и имам чувството, че ще забия нос надолу ;)
бицепс със щанга!!! :)))
клек - ту ме кефи ту го мразя... (особено като става тежко...)
задно рамо - ма винаги го правя ;)
Има сигурно и други, но точно тези, които мразя се старая да ми харесат...
12.11.04
15:16
клякане
преди мъртвата тяга ми беше също толкова ужасна, но вече и свикнах и напреднах с 40 килца в нея и започва да ми става любимо упражнение :twisted:
12.11.04
17:50
Френско разгъване определено,просто ми е много неприятно тва опражнение ама пък наи-ми влиза.След всяка серия чувствам много неприятни бодежи в лакътите но после отминават.
Още един глас за клек от мен. Аз просто го пропускам това упражнение в тренировката...
На мен пък клекът ми е едно от любимите упражнения. :)
Най-омразното ми упражнение е лежанката.
офтопик: ходенето си е супер - не само, че не плащаш за да го правиш, а и псетиш пари за такси =)
снощи например се прибрах от Мохито до Люлин пеша за 70-тина минути... и спестих пари за 1 кг пуешко :lol:
Ае предпочитам друг вид аеробна деиност като секса ,а и когато ми се налага да хода повече отколкото искам е кофти. Но ходенето е здраве неможе да се отрече. Но наистина аеробната деиност ми е най-неприятна. Най-поносимо и любимо аеробно упражнение ми е степера.
по-здрави
13.11.04
18:40
клека!!!особено когато “амортисиорите” са пред опускане!!!
13.11.04
19:06
Мразя коремни преси, мразя за предмишници и прасци, мразя дори клек щото ще пукна за въздух след серията...и мразя да тичам и да скачам на въже (макар че с тях най-добре се чистя).. мразя чукчета... маи и тяга не обичам много... :wink: .. то кво остана.. :lol:
14.11.04
16:48
на мен най-омразното ми опражнение е за трицепс-френска преса(незнам защо но ми е противно)
Не харесвам да правя клек,набирания,раменни преси с щанга зад врат и аеробната дейност (освен ако нямам цел или не играя някакав спорт)
А пък на мен най кофти ми са френско разгъване и др. за трицепс защото много ме болят лактите, и лег преса понеже преди и след упражнението трябва да разнасям 300 кг дискове из залата..... А и повечето аеробни нищо че преди да се занимавам с ББ съм тренирал предимно аеробни спортове (джуджуцу и таекуондо WTF)
Аз пък мразя наи много коремни преси ио лежанка с обратен неклон защото след това цял ден главата ме цепи , много мразя да правя и гребане - много ми е изморително
[quote author=“The_scouser”]клек аз пък все имам чувството че като клекна няма да мога да стана
Много съм съгласен с тебе. Много обичам базови като лег и мъртва, чукчета ама клека е отврат. (май много сме на това мнение :)
Клеек,много ми е кофти.А пък както го правя от 2 тренировки насам не върви добре.
Дай малко инфо какво правиш,стаж и какво толкова е зле
А пък както го правя от 2 тренировки насам не върви добре.
А и за две тренировки не можеш да си вадиш заключения може да си в застой
Ште те помоля,ако можеш да погледнеш цялата ми програма,да кажеш кое как е,дали требва да променям нешто.Тя е в отдел тр. принципи и методики.Предварително ти благодаря.
13.12.04
14:35
най-мразя лежанката и френското разгъване, първото щото съм супер слаб на него, а второто заради болките в лактите....ама това не ми пречи да ги правя :D
Не обичам тежките азови движения - клек, лег, тяга, имам чувстото, че ще повърна след серията. Не може да се каже чак, че ги мрза, прсто са ми гадни...
А да, и всички видове упражнения за прасец :?
Аз (да се похфаля) имам генетично развит и голям прасец който не съм го тренирал повече от 20 пъти.Незавиждам на хората с малък прасец които тренират да им порасне това е най трудно разтимата мускулна група.Но с постоянство всичко се постига
Ей аз съм така .Прасеца ми е 49см и никога не съм го тренирал,ама никога.Дори не съм сядал на калф машина :lol:
14.12.04
18:07
Определено клека мие един от неприятните упражнения. Но няма как трябва да се прави. :(
[quote author=“mile”]Ей аз съм така .Прасеца ми е 49см и никога не съм го тренирал,ама никога.Дори не съм сядал на калф машина :lol:
И моя седи си на 50 см. и не мърда