Креатин

23.07.07
15:48

искам да почна да зимам креатин казаха ми че е хубаво да се зима дава ти сила и ставаш по издръжлив и с това ще мога да прая с повече кила и да оформям тялото си по добре.Можете ли да ме насочите какъв креатин да зимам кога да го зимам и по -колко пъти на ден

23.07.07
16:39

баси ....... за креатина колкото е изписано ......... вземи, поразтърси се малко.
по темата - мога (а и не само аз) да ти кажа как и колко да пиеш, ама няма  ;-P

24.07.07
06:21

казано от FRANKO1 на 23.07.07, 16:39:

баси ....... за креатина колкото е изписано ......... вземи, поразтърси се малко.
по темата - мога (а и не само аз) да ти кажа как и колко да пиеш, ама няма  ;-P

а защо неказвате не е ли хубаво да почвам креатин още от 15 години???

24.07.07
09:46

ами вземи си напиши някъде данните и си задай въпросите конкретно
личното ми мнение е, че на 15 години не ти трябва друго, освен здраво хранене и не много тежки треноровки.зависи и от колко време тренираш

MI

25.07.07
11:56

Какво му е трудното да си избереш креатин креатина се избира според това колко пари имаш колкото е по скап е  по-хубав

25.07.07
12:40

казано от FRANKO1 на 24.07.07, 09:46:

ами вземи си напиши някъде данните и си задай въпросите конкретно
личното ми мнение е, че на 15 години не ти трябва друго, освен здраво хранене и не много тежки треноровки.зависи и от колко време тренираш

ми значи на 15 съм висок съм 1.74 и тежа към 67 някаде.от преди 4-5 месеца ходя на зала ама тогава неходих много сериозно.Смисал някой път ходих по 1-2 пъти с седмицата.А иначе от към месец месец и половина ходя сериозно вече имам и програма.Казаха ми че е добре да зимам креатин защото давал сила и с това ще мога да прая с повече килограма и ще влиза повече.Как мислете тряя ли да зимам креатин??? и ако трябва  какъв точно по-колко пъти и такива работи да ми обесните.И също  така имам малък корем и в тоя форум ми бяха казали да кача още кила и да чистя после така по добре ли ще е???И да ми кажете някои хранителен режим да го спазвам.Мерси предварително на всички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1