17.07.07
20:50
продавам горепосочените на цена 50лв т.е. 2лв/кг по ниска цена няма да намерите всичко е по 2.2 -2.3лв/кг
Темата беше редактирана от ILIA на 19.07.07 17:09.
казано от Dell на 27.07.07, 11:35:
Всъшност има нови и на 1,85
http://www.flexcom-bg.com/prices.html
ако искаш на теб специално ще ти ги дам още по евтино, но не ми отговаряй в темата а на ЛС
драги сънародници :) ...
на всички (които се занимаваме от мааалко повече време с фитнес и “железо”) ни е ясно, че тежестите преди бяха по евтини от колкото са сега, което от само себе си извежда извода, че от тук нататък те(тежестите) няма да поевтиняват, а напротив...
та стига коментари колко били скъпи(същото видях и в други теми на колеги които са пуснали теми да продават тежести)
точно тези хора които пускат коментарите за “скъпотията” не са ми написали 1 ЛС за да се разберем за цена по ниска(естествено), а напротив др. хора които не са писали по темата ми пишат на ЛС, което пак от само себе си води извода, че явно нямате желание да купувате, а просто си чешете езиците
няма лошо това е форум... уважавам мнението на всички и същото очаквам от вас към това мое мнение
благодаря
Деиствително не смятам да купувам тежести за това не съм ти писал ЛС . Отговор пуснах т.к .самия аз съм пуснал тежести на цена 1.6 и вече почти месец няма голям успех и реших че линка който ти пращам може да ти е полезен и да ти спести чакане, но щом казваш че цената се вдига може да си запазя и моите докато поскъпнат достатъчно :)
01.08.07
13:17
аз ти писах ЛС за цените за да знам предварително,казах ти че като събера пари ще купя.да не си помислиш че ти пиша щото си нямам друга работа или нещо такова.
казано от LebronBG James на 01.08.07, 13:17:
аз ти писах ЛС за цените за да знам предварително,казах ти че като събера пари ще купя.да не си помислиш че ти пиша щото си нямам друга работа или нещо такова.
брато точно за такива като тебе казах, вие не пишете по темата а си ме питате, което значи че сте купувачи, а не зяпачи, като другите, които са точно обратното, пишат по темата а на ЛС никви ги нема
Ако още важи обявата кажи тези по 1.25 за какъв лост са.Трябват ми за олимпийски!
11.09.08
15:48
Аз пък да кажа - предлагам 40 лв и нито стотинка почеве за четирите 5-ици. Ако става, става. Става ли?
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 11.09.08 15:49.
казано от dan4o93 на 11.09.08, 13:20:
Ако още важи обявата кажи тези по 1.25 за какъв лост са.Трябват ми за олимпийски!
Темата е пусната на 18.07.2007 все пак