23.07.07
13:12
Моят фетбърнар е на JK Nutrition,но на опакожката не са дадени указания за приема му а само за дозировка.Интересува ме кога се приема и коя марка е по добра за употреба(за жена)
Ти пък си избрала производител, не си е работа просто :) :) Тия “бомбони” на JK ги пий преди тренировка и преди лягане... най-добре :)
Не че аз сам ги избрала,като отидох да си взема ми казаха че за жена това е добре.А и за това попитах коя марка е по добра,за да си взема от тях вместо да пия тези.Въпроса ми сега е на какво да се спра последно.А също и за l-carnitine искам да попитам за марка.Thanks
Мнението беше редактирано от awwe на 24.07.07 14:42.
24.07.07
22:07
Здравеи.Ами за l-carnitine ако 6те е българска фирма аз ли4но предпо4итам Nutrim(това е лино мое мнение).Комбинацията фетбърнар и л-царнитин е добра .Аз в момента съм то4но така с липозан на нутрим и л-царнитин.ам..Ако л-карнитина ти е те4ен пии го 20 30 мин.преди тренировка а ако е на хап4ета около 1 4ас преди тренировката ,както и ве4ерта.
Ok,но ме интересуваше като марка кое си струва и за бърнара и за l-carnitine,защото искам ефект,а не само да си ги пия,мерси ;-)
25.07.07
15:28
казано от awwe на 25.07.07, 13:58:
Ok,но ме интересуваше като марка кое си струва и за бърнара и за l-carnitine,защото искам ефект,а не само да си ги пия,мерси ;-)
nowbg.com/index.php?option=com_content&task;=view&id;=100&Itemid;=44
nowbg.com/index.php?option=com_content&task;=view&id;=137&Itemid;=44