Как Да приемам Гейнера ?

24.07.07
22:24

На 17 години сам тежа 59 кг и съм висок 170, бих искал да попитам как да приемам геинера които сам си взел ( SuperMass 2100 на Biogame). Както става ясно целта ми е да започна да натрупвам мускулна маса.  Също искам да попитам ГОРЕ ДОЛУ след колко време да се очаква ефект (знам че не може да се каже така..,но приблизително) Ако някои знае как ще е най- добре да го взимам и в какви дози ще сам много благодарен, също ако някой знае други ценни съвети за покачване на мускулна маса да напише...

Благодаря Ви предварително !!!

Темата беше редактирана от Mit@k@ на 24.07.07 22:34.

24.07.07
23:05

веднага след тренировка+креатин+глутамин

25.07.07
08:35

‘’Също искам да попитам ГОРЕ ДОЛУ след колко време да се очаква ефект’‘

Ефект дали ще се получи  зависи изцяло от теб- от това как се храниш и тренираш.Не бързай и бъди постоянен.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 25.07.07 08:36.

25.07.07
09:05

казано от Zlatina на 25.07.07, 08:35:

‘’Също искам да попитам ГОРЕ ДОЛУ след колко време да се очаква ефект’‘

Ефект дали ще се получи  зависи изцяло от теб- от това как се храниш и тренираш.Не бързай и бъди постоянен.

умно  ;-P

25.07.07
09:58

А има ли смисал да го пия сутрин.. ? И по колко мерителни лъжички да взимам след тренировка..

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО  :)

Мнението беше редактирано от Mit@k@ на 28.07.07 08:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1