Комбинация от Аминокиселини на Уидър + Трибестан на Уидър. Ще има или няма ефект ???

EM

24.07.07
21:58

Здравейте аз съм на 17 години и просто съм решил да правя комбинация от Аминокиселини на Уидър + Трибестан на Уидър и се чуда дали ще има някакъв ефект на моята възраст.Моля тези които знаят да пишат защото съм го решил твърдо но просто искам да знам мненията и на други хора . Мерси предварително !!!

Темата беше редактирана от ExCeSs[FiTTneS MaNiA] на 24.07.07 21:59.

24.07.07
23:06

ще има разбира се,зависи как зимаш аминото ;)

24.07.07
23:15

Още си малък за трибестан!! трибестана се препоръчва за лица над 21г. така че недей бърза много! По-добре вместо него си вземи креатин!!

25.07.07
06:06

казано от dobata на 24.07.07, 23:15:

Още си малък за трибестан!! трибестана се препоръчва за лица над 21г. така че недей бърза много! По-добре вместо него си вземи креатин!!

Аз съм пил трибестан, когато бях на 16 (сега съм вече 17) и ефект си имаше.

25.07.07
09:07

и сигорно нямаш някакви увреждания нали :)

Мнението беше редактирано от Тео на 25.07.07 09:08.

EM

25.07.07
10:24

Ами хора да ви кажа имам 1 приятел той е пил Трибестана и ми каза че е имало голям ефект и е много доволен . Питах го дали  е имало някакви странични ефекти и ми каза че е нямало и му вярвям защото той е тренира вече близо 4 години и е доволен от Трибестана в периода който го е взимал.Но това е супер комбинация за покачване на Сила и Маса нали ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1