Мнение от опит за протеин ( специално за колегите от Пловдив )

HO

24.07.07
18:47

Ясно е от заглавието.Гледам бая спорове се вихря ,разни изследвания се размахват ,от ХЕИ.Въпроса ми е простичък.Интересува ме специално от протеините в Пловдив ,които могат да се закупят ,кое си струва?Не ме е еня особено к’ва е фирмата и т.н.Просто не искам да се подиграват с клиентите си( визирам Нутрим ).Дайте мнения от опит.Благодаря ви предварително.А и да уточня ,че ме интересуват големите разфасовки от 5000г.

Още едно уточнение.Смятам да го включа в НВД ,мисля че това май има отношение към типа на протеина ама вие ще кажете.

Темата беше редактирана от host на 24.07.07 18:52.

NOW Whey Isolate 4,5kg

HO

25.07.07
14:56

Благодаря за бързият отговор.

25.07.07
17:43

Даже като си поръчаш още някъв продукт примерно и ще имаш 10% отстъпка от крайната цена + безплатна доставка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1