Кое от двете ??!?!

SP

25.07.07
18:47

Посъветвайте ме кое е по добре за мен - БЦАА или Глутамин да си взема,като целта ми е да качвам.Ще го комбинирам с гейнър но се чудя кой - Супер Масс Гейн или http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/Whey4000PandB.html . Вземал съм гейнъра на нутрим и за месец качих около 2.5 кг. И плсс посъветвайте ме кое да взема и  как да ги приемам

25.07.07
22:10

казано от speedy на 25.07.07, 18:47:

Посъветвайте ме кое е по добре за мен - БЦАА или Глутамин да си взема,като целта ми е да качвам.Ще го комбинирам с гейнър но се чудя кой - Супер Масс Гейн или http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/Whey4000PandB.html . Вземал съм гейнъра на нутрим и за месец качих около 2.5 кг. И плсс посъветвайте ме кое да взема и  как да ги приемам

А защо не БЦАА + Глутамин + някакъв протеин ? Или може само БЦАА + протеин или пък Глутамин + креатин за маса е супер :) Аз лично тия гейнъри не ги аресвал.Пил съм на Юнивърсал и се омазах ....

26.07.07
14:37

Според мене си вземи един ка4ествен суроватъ4ен протеин,в 1 доза суроватка имаш 5гр Бцаа, престанете да се хваштате на тези трикове за аминокиселините в отделните си форми които се продават на пазара за добавки - Маркетинг

26.07.07
15:27

казано от valentinik46 на 26.07.07, 14:37:

Според мене си вземи един ка4ествен суроватъ4ен протеин,в 1 доза суроватка имаш 5гр Бцаа, престанете да се хваштате на тези трикове за аминокиселините в отделните си форми които се продават на пазара за добавки - Маркетинг

Не е точно така.Ако в една доза суроватка има 5 г. БЦАА нямаше да има БЦАА стакове.Това дето го пишат на кутията е заблуда.Разбира се ,че има бцаа нали тия три аминокиселини ги има в аминокиселиния профил на самия протеин.

SP

26.07.07
20:10

Можеш ли да ме посъветваш за някой такъв протеин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1