Джогинг питания

Темата е заключена.

14.12.04
12:47

Тичам за нямаляване на мазнините 1 или 2 пъти седмично по 4км в парка, в залата съм 3 пъти
Значи имам два въпроса.

1. След тичането какво да взема- протеин, аминокиселини, глюкоза или витамини?
2.Как се отразяват минусовите температури при тичане върху човешкото тялото? Защото аз си тичам, такива неща не ме плашат :)

14.12.04
14:04

Витамините преди, аминото след. Не съм сигурен на каква диета си, но тази глюкоза ми се струва като лоша идея.

Студа няма защо да те плаши, но аз лично бих прибягнал до къси спринтове отколкото до тези маратони посред зимата :)

П.П. Защо реши да сваляш зимата, хората обикновенно ридаят за вски грам точно тогава :D

14.12.04
17:28

Глюкозата я взимам веднага след като тренирам в залата+АК
Много лесно качвам и тичам за  да поддържам тегло ~96кг при 185 см- чувствам се идеално
Не мисля да учавствам в състезания по бб, пък и ако още малко кача съвсем че ми умалеят  дрешките :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1