Упражнения вкъщи

25.07.07
19:55

абсолютно начинаещ съм , интересува ме как мога да сваля малко коремче в домашни условия с включена диета/хр.режм , много ще въ бъда благодарен ако ми помогнете защото от преси няма никакъв ефект правя вече 2 месеца по 100 сутрин и 100 вечер , но уви няма подобрение :-\

Темата беше редактирана от zany на 25.07.07 19:56.

Тичай. Трябва ти кардио дейност. Демек аеробна такава. Само с преси си прав - нищо не става.

25.07.07
20:16

а някакъв режим на хранене може ли да ми препоръчате ?

25.07.07
20:48

сега от 4-5 дни ползвам тези упражнения за корем http://vbox7.com/play:af3b027b , тъй като не е описано кое по колко се прави аз правя всяко по 50 повторения , кажете това добре ли е , добър ли е броя на повторенията и дали са добри тези за моето питане

26.07.07
05:40

казано от zany на 25.07.07, 19:55:

абсолютно начинаещ съм , интересува ме как мога да сваля малко коремче в домашни условия с включена диета/хр.режм , много ще въ бъда благодарен ако ми помогнете защото от преси няма никакъв ефект правя вече 2 месеца по 100 сутрин и 100 вечер , но уви няма подобрение :-\

Здравей!
Това, че пресите нямат ефект ме навежда на мисълта, че проблема е в тяхното изпълнение. Прегледай този момент от тренировките си. Невъзможно е едно упражнение да не ти влияе, ако правилно го изпълняваш. Не се старай да наблягаш на бройката повторения. Следи стриктно правилното изпълнение. Старай се да мислиш само и единствено над това. Влагай усилие във всяко повторение. Няма начин, ако заложиш на това да не даде резултат. В домашни условия е напълно възможно да оправиш формата на корема. Говоря от личен опит. Така че... преразгледай своята тренировка. Правилния начин на изпълнение е важен момент във всяко упражнение. Затова заложи на него и няма да сбъркаш.

26.07.07
15:33

това добре , а някакво ограничеине в храните да правя ли , има ли нужда от специален хр.режим и до колко той би ми спомогнал за по-бързото сваляне ?

Мнението беше редактирано от zany на 26.07.07 15:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1