Болки в китката

26.07.07
06:32

Миналата седмица понеделник тренирах за гърди и лягам аз на лежанката и вдигам щангата.Започвам да правя повторения и на 4-тото получих много гадни болки в китката.Добре, че партньорът ми ме пази добре иначе за малко да изтърва щангата върху себе си.Болката беше супер голяма и затова се наложи да си замина.Починах си една седмица и китката ми мина.Отивам пак на зала този понеделник и пак за гърди.И този път си викам “Неска няма да правя лег, затова ще започна с кофички”.Качвам се на успоредката, правя пет кофички и пак започна да ме боли дясната китка.Слязох и пак си заминах от залата.И сега ще почивам и тая седмица.
Какво да правя?

26.07.07
07:33

Да я пристегнеш здраво с бинт докато правиш упражненията, от които те боли.

26.07.07
08:58

Добре!Обаче трябва след всяка серия да се сваля, нали?

26.07.07
15:40

Ако е много стегнато - да.

26.07.07
15:46

Продават едни ленти за китки по добре си купи от тях.Аз вчера взех две от Метро по 6 лева на Body Skulpture.

28.07.07
05:11

Еми така е.Почивай по 1 седмица когато те боли.Тя постепенно ще загрубее и проблема ще изчезне от самосебе си.Хрущяла и костите ще надебелеят и нататъка ще имаш много здрави ръце.Обаче ако напъваш излишно и се травмират сега в началото без почивка и време за възстановяване може да спреш с фитнеса много рано.Бай-бай културизъм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1