Power Foods или Weider

LA

25.07.07
18:51

кои креатин е по-добър на Power Foods или Weider ?
значи грешно ли е ако приемам креатин 10 гр в тренировъчните и 5гр в нетренировъчните дни без зареждаща доза ?
и като кача примерно 8 кг от креатина колко(приблизително) от тях ще са мускулна маса и колко вода ?

бях го пуснал в стара ми тема обаче никои не ми отговори и затова пак го постнах

На Weider.
Не е грешно. Моя съвет е всеки ден по 10 да взимаш.
8 килограма само от креатин ако качиш ще си може би първия такъв. Може изобщо да не задържиш вода от него.

LA

25.07.07
20:04

мерси мн за съветите а това за 8те кг го дадох за пример нз не съм ползвал ше разбера скоро а това за 5те и 10те грама го правя от финансова гледна точка

FZ

26.07.07
08:57

казано от laina на 25.07.07, 18:51:

значи грешно ли е ако приемам креатин 10 гр в тренировъчните и 5гр в нетренировъчните дни без зареждаща доза ?
и като кача примерно 8 кг от креатина колко(приблизително) от тях ще са мускулна маса и колко вода ?

бях го пуснал в стара ми тема обаче никои не ми отговори и затова пак го постнах

На Weider разбира се .
По- добре е да направиш зареждане с креатина , но ако не искаш не е грешно да го пиеш и само по 5 гр. преди и 5 гр. след тренировка .
Колко ще качиш  и какво никой не може да ти каже с точност , пий го пък ще видиш какво ще стане.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.07.07 08:59.

26.07.07
09:03

казано от laina на 25.07.07, 18:51:

Това е все едно да попиташ:  “Москвич или Мерцедес?”

No offense :)

EM

26.07.07
09:27

Съгласен сам с Владимир НАЙ-ХУБАВ е на Уидър няма какво да спорим.А и междо другото Power Foods се пакетират в с.Калугерово тва е близо до Пазарджик !!!

LA

27.07.07
12:55

казано от BIG PICHAGA на 26.07.07, 08:57:

По- добре е да направиш зареждане с креатина , но ако не искаш не е грешно да го пиеш и само по 5 гр. преди и 5 гр. след тренировка .

Мисля че не ме разбра имам в предвид 1 ден пия 5гр на следващия 10

Мнението беше редактирано от laina на 27.07.07 12:56.

FZ

27.07.07
13:17

казано от laina на 27.07.07, 12:55:

казано от BIG PICHAGA на 26.07.07, 08:57:

Мисля че не ме разбра имам в предвид 1 ден пия 5гр на следващия 10

В не тренировъчен  ден само по 5 гр.  креатин м/у основното ядене .

LA

27.07.07
14:13

ок мерси много самоче имам още 1 въпрос къде мога да намера продуктите на Weider в района перник-софия някаде

29.08.07
14:35

А кой креатин е по-добре: Нутрим или Power Foods?. Знам че и двата са българска работа и не са кой знае кво,но моля не пишете мнение от рода на “НИТО ЕДИН ОТ ДВАТА”,защото само ги съпоставяме..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1