Какво ви е мнението за овесените ядки и пшеницата

BO

08.07.07
07:41

Какво ви е мнението за овесените ядки и пшеницата

08.07.07
07:48

Must have.
От няколко години си хапвам овес + пшеничен зародош.

08.07.07
09:37

Обожавам овесени ядки, но пшеничния зяродиш не го понасям.

Зародиш не съм ял. Трябва да пробвам но честно казано не съм виждал по магазините ама не съм и търсил. Виж овесените ядки са си готини. Преди 1 час това ядох.

+ 2 сандвича ама това е друго :D

08.07.07
12:04

Овеса е перфектна храна за трениращия, вече около 2 години не пропускам поне веднъж на ден да хапна. Овесените ядки могат лесно  да се разнообразяват  - с кисело мляко, с прясно мляко, с белтъци в тиганя и със сок съм ги ял, ама нещо не ми допадна. На вкус може да се правят солени, сладки, че дори и кисели, ако млякото се е повкиснало  :lol:

25.07.07
19:36

За кои овесени ядки говорите? Предполагам нямате в предвид Нескуик :) за българските ли става дума?

Нескуик не са овесени ядки доколкото знам.

25.07.07
20:12

А тъкмо днес смятах да пускам тема за пшеницата, гледам че изникнала. Гледах в магазина жито и се сетих колко го обичам варено, пък и може да замести овеса, щото той писва по някое време. Та за вареното жито някой може ли да изрази мнение? Ам...глупав въпрос ама пшеничния зародиш и пшеницата, която се вари не е едно ои също или?  :red:
Иначе на въпроса-и аз съм с две ръце за овеса.

25.07.07
23:26

И аз хапвам овесени ядки,но ако не сложа нещо към киселото мляко(лъжица мед например) не ми харесва вкуса им...се едно ядеш слама  :lol:  ,но иначе определено са полезни,а и както каза някой по-нагоре могат да се разнообразят по най-различни начини  :coolsmirk:

26.07.07
09:35

казано от kiro_rs на 25.07.07, 19:36:

За кои овесени ядки говорите? Предполагам нямате в предвид Нескуик :) за българските ли става дума?

Ябааааааа нескуйк да са овесени ядки :bug:

26.07.07
09:40

Аз предпочитам триците - овесени и пшеничени :) По-концентрирани са на фибри ;)

За съжаление до края на Август няма внос на овесени трици, тъй че ако знаете някъде наличност - казвайте..

казано от MyPa TpuO на 26.07.07, 09:40:

За съжаление до края на Август няма внос на овесени трици, тъй че ако знаете някъде наличност - казвайте..

В централните хали има един щанд на “Варива” с всякакви ядки, овес, паста и т.н. Почти 100% съм сигурен че мернах и трици. Утре може да хвърля едно око ако се сетя :)

26.07.07
11:01

казано от Христо Пиянков на 26.07.07, 10:48:

казано от MyPa TpuO на 26.07.07, 09:40:

В централните хали има един щанд на “Варива” с всякакви ядки, овес, паста и т.н. Почти 100% съм сигурен че мернах и трици. Утре може да хвърля едно око ако се сетя :)

Сещам се за кой щанд говориш, но там преди имаха само пшеничени трици..

Ако можеш да погледнеш за овесени, ще съм ти много благодарна  :-)

26.07.07
14:13

Аз ги ям овесените ядки с топло прясно мляко и начупена бучка сирене. Идеално за след тренировка. Зарежда много добре.

26.07.07
17:58

Баща ми ме базика с тия овесени ядки понеже всяка сутрин почти ям  - “Аре ве,пак ли ярма за закуска...”

17.08.07
13:41

Може ли някой да ми каже, от какво точно се правят овесените трици? Защото в една таблица с калории в основните храни току-що видях, че триците са по-ниско калорични.
Овесени трици: 246 кал.
Овесени ядки: 389 кал.
Откъде идва разликата всъщност?

EM

17.08.07
16:27

Еми Овесените Ядки се ядат защото в тях има много ВЪГЛЕХИДРАТИ и за това иначе Аз ги замествам също с CORN FLEX пак са на съшия принцип с Прясно мляко и е Много хубаво ! И Като се комбинират с някое друго яице сутрин и просто върха  :-P

Мнението беше редактирано от ExCeSs[FiTTneS MaNiA] на 17.08.07 16:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1