Бих желала да смъкна пет килограма

07.07.07
08:18

Тежа 55 кг,висока съм 1.70.Миналото лято бях пак 1.70 ,но тежах 50 кг.След 1 месец ще ходя на море и мисля да тръгна на фитнес малко да се стегна,но незнам дали ще има ефект само за един месец.Целта ми е да си върна килограмите от миналото лято(50 кг) за този 1 месец,но много хора ми казват,че няма да успея.Затова ще тръгна на фитнес-пък каквото стане.Та...който може да ме посъветва с нещо - да го направи! :(((

Редактирах ти заглавието, защото беше против правилата. Ако втори път си изтриеш модерация - получаваш временен бан.
manson

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:59.

07.07.07
09:30

Всеки организъм си е различен,тва за сваляне и качване на кила,където ти ги расправят,че не може....може,тръгвай на фитнес и ходи през ден,ще свалиш кила.Аз пък искам да качвам и за нема и 2 седмици съм качил 4 кила без химия,зависи от много неща....

07.07.07
10:59

Може и без фитнес - само е нужно да си купиш един Л-карнитин и сутрин на гладно бягаш. За този месец гаранция ще смъкнеш 5-те кила(стига да ядеш каквото трябва)
Това е
Успех :)

07.07.07
12:31

казано от AYO на 07.07.07, 10:59:

Може и без фитнес - само е нужно да си купиш един Л-карнитин и сутрин на гладно бягаш. За този месец гаранция ще смъкнеш 5-те кила(стига да ядеш каквото трябва)
Това е
Успех :)

Всички говорят за този Л-карнитин...понеже никога не ми се е налагало да пазя диети,не съм много запозната с това.Какво в същност е Л-карнитина ? Как се използва ?

07.07.07
19:41

много кардио , храни се до 7 часа вечерта , вечерята да ти е нискокалорична , препоръчително само салата , Л-Карнитин Пожвлавам ти успех :)

07.07.07
19:50

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/ Ето една хубава тема за л карнитина прочети я и ще разбереш.То може и само като орапвиш храненето....Успех ти пожелавам.За 1 месец е постижимо.

26.07.07
14:56

СТОП на ТЕМАТА !!! Благодаря на всички, които ми помогнаха със съветите си!

27.07.07
08:52

Здравей....!
Виж сега... не се сърди, но за тези неща се мисли доста преди да поемеш към морето. Драстичното сваляне на 5кг няма да се отразят добре на тялото ти. Има опасност от образуване на стрии, а не мисля, че ще ти хареса да си по-слаба, но с набраздени части на тялото.
Който те посъветва да поемеш пътя на драстичното сваляне .... мисля, че няма да ти направи добра услуга. Според мен за един месец можеш да предприемеш леко стягане ан тялото, но ако подхванеш да целиш сваляне на 5 кг... при наличните жеги можеш да си докараш и прилично дехидратиране, което също няма да ти се отрази добре.
Според мен - влез в залата без максимум цели и виж какво можеш да направиш. Посъветвай се и със запознат с формирането на фитнес диети и програми и работи. Но един месец преди морето да се стремиш към подобни цели - считам, че няма да е нито ефективно, нито здравословно.
Но, ако теб не те засяга тази страна на нещата и бързото отслабване е самоцел....
Оставям те на тези, които ще те посъветват как да си докараш нещо....
Сама прецени... това е мое мнение - не го налагам....можеш да не се съобразиш с него....
Успех!

Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 27.07.07 08:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1