Въпроси за прясното мляко, белтъци от яица и хранене преди тренировка :))

EN

24.07.07
13:43

Здравейте!
Първо - много се радвам, че този форум го има :) Намерих доста интересна информация
Аз съм на 17, 175 см. и тежа 68 кг, нямам много мазниини , ходя на фитнес от около година, преди да започна бях 60 кг.
Имам няколко въпроса :
1.Кога е добре да се пие прясно мляко - преди или след тренировка (говоря за количество около литър)
2.Белтъци от сурови яица - по колко и преди или след тренировка тях; колко белтъка са ми нужни, за да достигна количествово протеини, които трябва да приема, за да кача маса
3.Хранене - около час преди тренировка месо/картофи/ориз ??

Засега това е , благодаря ви предварително за отговорите :)

24.07.07
13:54

За млякото мога да ти кажа кога аз го пия, 1час преди тренировка 1литър, по средата на тренировката 1литър, след тренировка 1литър така мога да тренирам по 2 часа без да изпадам в катаболна фаза.

FZ

25.07.07
09:18

казано от Alkorin на 24.07.07, 13:54:

За млякото мога да ти кажа кога аз го пия, 1час преди тренировка 1литър, по средата на тренировката 1литър, след тренировка 1литър така мога да тренирам по 2 часа без да изпадам в катаболна фаза.

Alkorinчо ти да не връзваш някоя крава пред залата и да я доиш по време на почивките между сериите и упражненията .  :)

MI

26.07.07
14:37

alkrincho mnoo mlqko piish be ama az si mislq 4e mlqkoto trqbva da se pie predi trenirovka i da ne pie6 i qdesh ni6to polovin 4as sled trenirovka

26.07.07
23:07

казано от BIG PICHAGA на 25.07.07, 09:18:

казано от Alkorin на 24.07.07, 13:54:

Alkorinчо ти да не връзваш някоя крава пред залата и да я доиш по време на почивките между сериите и упражненията .  :)

Пичагчо купувам си го, това не е нищо преди съм пил и по повече.

26.07.07
23:10

казано от Misho280895 на 26.07.07, 14:37:

alkrincho mnoo mlqko piish be ama az si mislq 4e mlqkoto trqbva da se pie predi trenirovka i da ne pie6 i qdesh ni6to polovin 4as sled trenirovka

Не мисли чак толкова много а го пробвай както съм писъл на момчето и ще усетиш резултатите.

IC

27.07.07
05:17

Здравейте!
Първо - много се радвам, че този форум го има smile Намерих доста интересна информация
Аз съм на 17, 175 см. и тежа 68 кг, нямам много мазниини , ходя на фитнес от около година, преди да започна бях 60 кг.
Имам няколко въпроса :
1.Кога е добре да се пие прясно мляко - преди или след тренировка (говоря за количество около литър)
2.Белтъци от сурови яица - по колко и преди или след тренировка тях; колко белтъка са ми нужни, за да достигна количествово протеини, които трябва да приема, за да кача маса
3.Хранене - около час преди тренировка месо/картофи/ориз ??

Засега това е , благодаря ви предварително за отговорите smile

Значи аз пия прясно мляко на закуска и преди да легна да спя с протеин.
За белтъците значи... Ти си 68 кг да кажем, че ти трябват по 2.5 грама на твой килограм белтък на ден тоест трябват ти 170 грама протеин дневно. Едно яйце 80 грамово има горе долу 10 грама протеин, следователно за да си запълниш протеиновата нужда само с яйца трябва да ометеш 17 яйца(белтъците им). Не забравяй, че този протеин се добавя в тялото и от месо и други продукти, които консумираш през деня. Относно месо/ориз/картови - два часа преди тренивовката. Успех!

EN

27.07.07
09:29

Благодаря на всички ви за отговорите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1