09.07.07
16:17
Значи за морето искам да сваля малко от корема и от бедрата. Тичам всеки ден по 5-6 км, и карам колело по 6-7км. Какво да си купя да пия, мисля да започвам и да тренирам, но ми казаха малко да понамаля теглото и тогава да почвам да дигам.
Направи си хранителен режим (ако искаш може и разделно хранене) забрави за газирано, алкохол, оцет, сол и т. н. от този род. Храни се повече със месо (пилешко, риба, телешко).
казано от novakat на 09.07.07, 16:17:
Значи за морето искам да сваля малко от корема и от бедрата. Тичам всеки ден по 5-6 км, и карам колело по 6-7км. Какво да си купя да пия, мисля да започвам и да тренирам, но ми казаха малко да понамаля теглото и тогава да почвам да дигам.
По мое наблюдение, крадио тренировки по повече от 35-40 минути на ден са излишни.В противен случай има опасност да не видиш резултати. Най-добре на гладно и поне 1 час след това не хапвай нищо. Избягвай сладко и хляб. Ако се съсредоточиш за периода до морето върху пилешко/риба, плодове/зеленчуци и по малко малсини, бадеми, фъстъци + тренировките, които правиш ще има огромен резултат. Относно това, което пиеш, аз не съм особено голям специалист, но в момента се тровя с един Липозан на Нутрим и колкото некачествен и какво ли още не да е, определено има разлика. Ям го 1/2 час преди тренировка по 2 ;)
ПП Абсолютно никакъв проблем нямаш да вдигаш, но в случаи като твоя е добре да правиш серии с по повече повторения и да почиваш страшно малко м/у упражненията. По този начин също ще гориш мазнини. Тъй като е почти невъзможно да успеех да се справяш бързо в залата, преди да си навлезнал в упражненията, да си запомнил кое как се прави, по колко пъти и тн, не спирай да правиш кардиото.
Успех ;)