Отслабване

BO

28.07.07
21:10

Значи в този сезон всеки търси начин да се “освободи” от нежеланите килограми.Гледам в този раздел има десетки теми по този повод,но аз не успях да открия точно това което търсех.Значи имам няколко въпроса на който се надявам да отговорите:
Ходя 3пъти седмично на фитнес.Програмата ми е от възможно най-простите(понеделник гърди и трицепс,вторник бицепс и крака в сряда гръб,рамо...).Подържам добра двигателна активност-плувам,играя футбол и бягам.Невзимам никакви хранителни добавки а определено имам нужда да сваля около 10тина килограма.Какво бихте ме посъветвали да си закупя и какъв би бил резултата(в смисъл за какво време мога да постигна тази моя “цел”,знам че е почти невъзможно да се отговори но все пак...).

28.07.07
21:12

л-карнитин примерно.Да не е български.Кардиото надявам се знаеш.И хранителния режим.Другото с времето.

29.07.07
09:57

отговора е - оправи си храненето
първо това, а след това търси добавки. и ...... няма невъзможни неща, стига да имаш необходимата мотивация да го направиш. доста хора са сваляли по повече от 10 кг.

BO

29.07.07
10:18

Мерси,вече почнах да се храня и правилно поне така мисля...Остава само воля и постоянство.
Междудругото мога ли да ям плодове в смисъл диня,пъпеж или е противопоказно?

29.07.07
10:51

казано от Boy_ на 29.07.07, 10:18:

Мерси,вече почнах да се храня и правилно поне така мисля...Остава само воля и постоянство.

Разбира се, че можеш да ядеш плодове, но е по-добре да наблягаш на зеленчуците. Никакви фрешове и сокове ...
Пъпеш е по-добре от диня, защото има по-нисък гликемичен индекс, демек въглехидратите нахлуват по-бавно в кръвта и не повишават рязко кръвната захар ... Най-добър избор според мен за сезона са прасковите ... Разбира се не трябва да прекаляваш. Ето ти една малка хитринка, всеки път като хапнеш 1,2 праскови (примерно) хапвай и по малко мазнини във формата на фъстъци, бадеми, маслини, зехтин ... По този начин забавяш усвояването на въглехидратите.

ПП: Без да правиш кардио нищо няма да стане, колкото и каквото да ядеш ;)
Успех :)

BO

29.07.07
15:25

казано от Flask на 29.07.07, 10:51:

казано от Boy_ на 29.07.07, 10:18:

Разбира се, че можеш да ядеш плодове, но е по-добре да наблягаш на зеленчуците. Никакви фрешове и сокове ...
Пъпеш е по-добре от диня, защото има по-нисък гликемичен индекс, демек въглехидратите нахлуват по-бавно в кръвта и не повишават рязко кръвната захар ... Най-добър избор според мен за сезона са прасковите ... Разбира се не трябва да прекаляваш. Ето ти една малка хитринка, всеки път като хапнеш 1,2 праскови (примерно) хапвай и по малко мазнини във формата на фъстъци, бадеми, маслини, зехтин ... По този начин забавяш усвояването на въглехидратите.

ПП: Без да правиш кардио нищо няма да стане, колкото и каквото да ядеш ;)
Успех :)

Да знам,до сега правех но грешката ми беше в храната ;)

BO

02.08.07
08:45

Значи вчера си взех Л-карнитин.Искам да попитам как да го пия в нетренировачните дни.Каринитинът е  500мг ;)

02.08.07
11:00

казано от Boy_ на 02.08.07, 08:45:

Значи вчера си взех Л-карнитин.Искам да попитам как да го пия в нетренировачните дни.Каринитинът е  500мг ;)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/ 
Метни един поглед тука :) успех каква марка си купил ? , Гледай да е Американски примерно :P

BO

02.08.07
14:38

Ами гледах обаче там пише в грамове а моят е на таблетки-Nutrim ;)

Мнението беше редактирано от Boy_ на 02.08.07 14:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1