27.07.07
19:05
[size=5][size=3]Здравейте!!!
Искам да ви попитам нещо. От 3 дни пия Л-Карнитин на FitMax и искам да попитам дали някои го е вземал и какав е ефекта.
Имам още няколко вапроса:
Искам да попитам хората които посзват л-карнитин за колко време колко килограма са свалили защото търсих и не намерих такава тема. Блягодаря предварително .
Другият въпрос ми е че вече като ползвам л-карнитин и карам колело (не велоаргометър) по средно 10км на ден дали ще има добър ефект . Тежа около 100 кг и сам висок 170 см и искам да сваля поне 20 килограма от 1 август до 15 септември. Дали е възможно и как???
Моля ви помогнете . Пишете на темата . Помогнете .
Благодаря много ама наистина много предварително ако се одзовете!!!!!!!!!
27.07.07
21:11
Точен отговор няма да получиш повярвай ми. Въпросите са ти строго индивидуални.
27.07.07
23:18
Моля ви ако някой знае как да отслабна да ми каже само ще ви помоля да не ми предлагате твърде строга диета и да има обикновени храни в нея. Кажете ми такава че да я съчетавам с кардио и л-карнитин. И друго както ви казах по горе тежа около 100 кг и сам висок 170 горе долу и ви питам просто от любопитство колко мога да отслабна с 15 км средно на ден с колело и пия по 2 теблетки сутрин на гладно и 1 таблетка 1/2 час преди тренировка л-карнитин.
Благодаря!!!
да ти кажа аз бях горе долу на същия принцип (с разликата че бях по висок, но пък по-тежък ) и не ти препоръчвам колело ...
аз от 113кг съм в момента 105 за месец и само едно ще ти кажа ТИЧАНЕ ТИЧАНЕ И САМО ТИЧАНЕ ходя сутрин и вечер тичам по 20мин на стадиона
Мнението беше редактирано от Purgatory на 28.07.07 14:41.
казано от spawnbg на 28.07.07, 14:27:
да ти кажа аз бях горе долу на същия принцип (с разликата че бях по висок, но пък по-тежък ) и не ти препоръчвам колело ...
аз от 113кг съм в момента 105 за месец и само едно ще ти кажа ТИЧАНЕ ТИЧАНЕ И САМО ТИЧАНЕ ходя сутрин и вечер тичам по 20мин на стадиона
Тук въпросът е изключително спорен, абсолютно никакво значение няма какво ще правиш, дали ще бягаш, лазиш, колело, степер и тн ... Основната идея на кардиото е да успееш да си поддържаш пулса в границата 60% - 85% от максималния за теб (максимален пулс се определя като от 220 се извади годините на които си, така например човек на 20 години има максимален пулс 200, 220 - 20 = 200)
Проблемът при обикновеното колело е, че не може да определиш пулса си докато караш. Аз обаче ще ти дам няколко полезни съвета:
-Не се претоварвай, като въртиш на някоя по-трудна скорост, нормално въртене на педалите е добре.
-Не прекалявай, повече от 35-40 минути на ден не е нужно.
-Въртенето 35-40 минути трябва да бъде абсолютно непрекъснато, без спиране да си завържеш връзката или да поздравиш някой ...
-За да оправиш нещото с пулса, за което писах по-горе, най-лесният вариант е да си купих скоростомер за колелото. При едричките хора, като мен и теб, около 28-32 км/ч ти гарантира поне 60% от максималния пулс.
Успех :)
29.07.07
15:51
Има логика в това което казваш,не е задължително да е тичане или велоаргометър трябва да има натоварване и да се изморява и потиш ;)
Не винаги потенето е свързано с отслабване, някои хора се потят повече за сметка на други. В края на крайщата, след тренировка не е важно колко си се изпотил, а какъв резултат си поситгнал ;)
30.07.07
06:16
Мини на НВД , карай си колелото и пии Л-карнитина , имай воля и търпение и ще успееш.
01.08.07
11:26
за месец и половина силно ме съмнява да свалиш толкова много...аз януари месец бях 100 ( зимно освиняване :) ) и за 5 месеца свалих 20. сега си ям нормално не се ограничавам почти от нищо и си ги държа 80 кг стабилно. взимал съм единствено л-карнитин на scitec nutrition но не л-карнитина е в основата на свалянето. нвд ти трябва карнитина не магическа добавка. БЯГАНЕ МУ Е МАЙКАТА . успех.
03.08.07
14:35
Искам да попитам какво мислите за една диета:
1 ден: Плодове (без банани )
2ден:Зеленчуци, за вечеря печен картоф
3ден:плодове и зеленчуци
4ден:банани , обезмаслено мляко
5ден:300 гр телешко месо , домати
6ден:400 гр пилешко , зеленчуци
7ден: кафяв ориз , истискан сок от плод!!!
благодаря!!!
Като гледам постовете горе, хората ти казаха да минеш на НВД + кардио. Тази диета не е никакво НВД. Прочети раздела за НВД и си направи нова диета. Цял ден плод - плода се яде само сутрин, после цял ден ядеш месо, яйца, извара и т.н само протеинови храни. Трябва да се храниш често и по малко, за да не чувстваш глад и да задвижваш храносмилането - това е положението.
06.08.07
14:34
аз знам че това не е НВД но питам дали се отслабва барзо с тази диета???
Мисля че тази тема е подходяща за моя проблем. Значи на 16 съм и в началото на лятото бях около 100 кг и тренирах активно + кардио. В началото на месец август започнах една 14 дневна диета и по план трябваше да сваля 8-10 кг, но по средата малко я изоставих и за това свалих само 5 кг. Сега съм 95 и съм се амбицирал да стана поне 85 кг. Затова искам да си взема някакъв Л - карнитин и бих искал ако може някой да ми обясни за НВД—какво точно представлява зашото не успях да намеря инфо е сайта. Мерси предварително.
Мнението беше редактирано от valery на 17.08.07 17:13.
Тичане и диета това е.за1 месец поне с 10 кг може да свалиш.Пии кафе преди тичане или ако караш колело караи поне 30-60 мин.Ако искаш да е по-бързо просто си изготви диета.Гарантирани са 8-10 кг на месец.
20.08.07
20:10
Здравейте отново.
Значи почнах да тренирам фитнес . вав фитнеса карам по около час (велоаргометър) около 25-30 км на тренировк и вдигам но наблягам на колелото и пия л-карнитин сутрин на гладно - 2 и преди тренировка - 2 . Имам нещо като диета която е че не ям хляб не ям свинско не ям сладки работи и се старая да не ям пържено . Искам да ви попитам според вас ще има ли добър ефект - фитнеса + лишенията за храната и дали ще е ефективно. Айде някои да ми каже според него колко мога да сваля за седмица като тренирам по най-малко 3 пати в седмицата. Искам да сваля още 15 килограма с този режим и с тренировките ще стане ли бързо?
Блягодаря Дано Се отзовете много е важно за мене.
29.08.07
20:54
Здравейте отново!
Предложете ми моля ви някое НВД което да не изисква много трудно намиращи се продукти в малак град ще сам ви много благодарен
Благодаря предварително!
За НВД-то мисля че по-горе вече ти казаха от къде можеш да погледнеш и да си направиш храненето.... дори и за малък град :)
Иначе т’ва с “тичането му е майката” си е чиста заблуда.... ми някои хора просто не могат да тичат достатъчно, че да се получи... колко ше тичаш (ако си по-тежък) - 1км? и това ще е по-добре от 25-30 мин на колелото с умерено натоварване? брей... глупости на кубчета... пък и колелото не е да натискаш педалите, ами да въртиш краката и да поддържаш определено ниво на пулса (натоварването върху тялото). А и вече малко вело-та нямат възможност за измерване на пулс, така че във всяка една по-прилична зала колелото ще може да ти показва какъв ти е пулса и да си уцелиш правилното за теб натоварване.