Качествена марка протеин...

29.07.07
21:00

Може ли да ми препоръчате качествени марки протеин... :)Няма значение българска ли е или чуждестранна марка.Нещо което сте използвали и сте останали доволни, аз по-спецялно ще прегледам в Плевен дали я има :Р И естествено да е на приемалива цена, до 25 лева, че паричките са малко :)
Накратко, кажете някоя марка качестевен протеин на приемлива цена. :)

EDIT:Пак са издъних... едитнах го :)

Темата беше редактирана от Shinoda на 29.07.07 22:21.

29.07.07
21:20

няма такова нещо като “белтъчен протеин”.протеин=белтък.А иначе за тези пари качествна марка няма(зависи от количесвото де)

Колкото и да ми звучи относително понятието “качествен протеин”, ако приемем, че питаш за висок клас продукти, то крайната им цена е средно над 38 лв / кг. Но не очаквай чудеса само от този един килограм.

HE

30.07.07
06:18

Пробвай протеините на NOW - според мен ще останеш доволен.

FZ

30.07.07
07:52

казано от Shinoda на 29.07.07, 21:00:

Може ли да ми препоръчате качествени марки протеин... :)Няма значение българска ли е или чуждестранна марка.Нещо което сте използвали и сте останали доволни, аз по-спецялно ще прегледам в Плевен дали я има :Р И естествено да е на приемалива цена, до 25 лева, че паричките са малко :)
Накратко, кажете някоя марка качестевен протеин на приемлива цена. :)

EDIT:Пак са издъних... едитнах го :)

Качествен протеин до 25 лв.  8-/ няма такъв мой човек.  :coolsmile:

30.07.07
20:03

Благодаря за отговорите.Трениорат ми препоръча да взема един добър протеин, от който да пия по-малко заедно с голямо количество глюкоза, за  това се интересувах от какво сте доволни като марка. :)
Както казах, благодаря за отговорите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1