Вдигане на Килограми

29.07.07
18:38

Здравейте,както виждате аз съм нов тука и имам няколко въпроса.Може да не съм в подходящата тема,но ако има проблем модераторите ще препратят темата ми.

Аз съм на 18години не съм тренирал фитнес,не съм се хранел по специална система и не съм пил нищо до момента.Искам да вдигна няколко килограма сега понеже моят ръст е 191см и съм около 70кг.Тренирам футбол не че има голямо значение.Не зная какво да правя да вдигна тези килограми.Как да се храня,кавко да пия и ако се налага някой упражнения.

30.07.07
06:01

казано от Xa3aPTa на 29.07.07, 18:38:

Здравейте,както виждате аз съм нов тука и имам няколко въпроса.Може да не съм в подходящата тема,но ако има проблем модераторите ще препратят темата ми.

Аз съм на 18години не съм тренирал фитнес,не съм се хранел по специална система и не съм пил нищо до момента.Искам да вдигна няколко килограма сега понеже моят ръст е 191см и съм около 70кг.Тренирам футбол не че има голямо значение.Не зная какво да правя да вдигна тези килограми.Как да се храня,кавко да пия и ако се налага някой упражнения.

Като за начало започни да ходиш на зала. Чак след няколко седмици (когато организмът ти привикне към натоварването) можеш да се замислиш за режим ...

30.07.07
07:29

колко пъти в седмицата имам възможност само по 2-3 пъти в седмицата да ходя в залата.И какви упражнения да правя

MI

30.07.07
09:16

ami az mislq 4e triabva da hodish pone mesec dva seki den na fitness a posle da po4nesh s hranitelen regim i ako iskash s hranitelni dobavki
Петко К - аз пък мисля, че е време да почнеш да пишеш на кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.07.07 10:06.

30.07.07
23:58

Не мога всеки ден максимум 3 пъти мога седмично да ходя на фитнес.И кажете какво трябва да тренирам там

31.07.07
05:50

Че кой е казал да ходиш всеки ден? Вобще не е нужно. Като за начинаещ започни с 3-дневени кръгови тренировки. Ето тази програма е идеална за старт - http://www.bb-team.org/workout/1359

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 31.07.07 05:51.

31.07.07
13:30

Идеалка в понеделник е започвам тази тренировка и ще видим какво ще стане след дълго време.Колко време да съм на тази тренировка

31.07.07
14:00

казано от Xa3aPTa на 31.07.07, 13:30:

Колко време да съм на тази тренировка

Около 3-4 седмици и след това започваш със сплит.

31.07.07
19:33

Ще се справя ще го правя до към 1 септември и ще видим след тва какво ще ми препоръчате

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1