29.07.07
21:48
Не знам защо държиш да затвря темата.
Говориш пълни безмислици.
Така е, Сирия е дала жертви “за арабската кауза”.
И жертви срещу нея, а именно срещу Ирак.
Че купуваш вестници, аз вина нямам. Аз ги спрях. Сега съм доволен и на тоалетна хартия.
Във вестниците за съжаление пише аз “химически оръжия за масово поразяване” в Ирак.
Това си чел, това знаеш.
А истинската опасност в Ирак се казваше РАКЕТИ СКЪД. Истинската причина за нападението.
Пиша ти го с големи букви, макар че не вярвам да ти влезе в главата, поради простата причина, че ти не се четеш сам какво пишеш, та камо ли мен да четеш и да ме разбираш.
Скъд са ракети Земя - Земя ссъ среден обсег на действие.
Скъд имаха обсег на действие в Израел. Ако искаш, поърси си и карта.
И като буден “историк” трябваше да знаеш, че през 1991 ИРАК БОМБРАДИРА ИЗРАЕЛ С КАСЕТЪЧНИ БОМБИ НА РАКЕТИ СКЪД.
И при това бяха НЕУЛОВИМИ за противоракетната им отбрана. На Израел.
Можеха да носят и химически заряд.
Това по повод “дълбкомисленото ти съждение:
Хюсеин ми беше симпатичен,но се оказа един тъпак и тиквеник.В 1980г. нахлу в Иран въпреки нашите съвети.Води изтощителна война до 1988г.Въоръжаваха го Америка и Франция и въобще Запада.Той никога не е нападал Израел или защитавал арабите.На 2 август 1990г. светкавично окупира суверенен Кувейт.Пишеш глупости и се излагаш пред хората.
Порови се малко в интернет преди да ми приказваш простотии. И интернет пак е нещо, макар да не е наука.
При следващият ти такъв пост ти може да отпътуваш.
Темата ще го направи със сигурност.
Нямам време, нито нерви да те науча да четеш другите постове, да уважаваш чуждото мнение(особено като си бос да даваш сбствено по световноизвестни казуси) или пък да даваш обосновани и поне леко проверени твърдения.
ТОЧКА, арабино! Не ми се иска да те пратя дадаваш съвети на Кадафи, както си ги давал на Хюсеин. Пиши си по другите теми.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 29.07.07 21:54.
Ох,ох.Не,ти наистина си много тежък случай.Нямам намерение да споря.Спори се с човек ,който е на ниво по дадена тема.Зле си,много си зле.Една Сирия беше лидер на арабите цели 30 години.Ти за Сирия се издъни тотално.Няма какво да коментираме.Нямам думи.Невежеството драги ми господинчо не е тиквен медал да си го качиш и се фукаш с него.Прочети малко книжки,малко историци.Остави го тоя Интернет.Затъпява се от него.Остави ги тия пачаври вестниците.
Хайде да не се лигавим и си играем на криеница.Задавам ти директен въпрос.Какво общо има всичко това с нашия проблем?Ний ли ще оправяме арабите и наша работа ли е?Кво ма интерсува мен Хюсеин,Арафат и т.н.?
Наши хора са задържани противозаконно.Тук се чуват разни гласове намирисващи на национално предателство.Много е подозрително,когато трима-четирима тук вървят контра на официалната политика на България и срещу българските национални интереси.Аз не съм арабин,нито евреин.Не съм купен с арабско злато.Ако някой тук има бизнес с Либия е длъжен да го декларира.Не може да лобираш за една чужда страна против българските национални интереси и да го криеш.Да заблуждаваш хората и внушаваш на деца и младежи едни изкривени представи и антибългарски твърдения.Не може да плюeш по сънародниците си и се правиш все едно нищо не е станало.Радвай се че не живееш при диктатора Живков.Че за такива мнения всеки ядеше сопата.Туй че сега е демокрация не значи всеки да си плещи квото си ще и каквото му е на ума това да му е на езика.На това много скоро ще се сложи край.Защото не може някакво нагло,мързеливо и невежо младо поколение да загроби цяла една осеммилионна държава.За която сме положили такива усилия и толкова труд сме дали.Тия разгащени истории едвали ще ги търпи още дълго обществото ни.
Който му харесва Либия и Кадафи прав му път.Да си върви в Либията.Да целува подметките на Кадафи.Да не вреди на нас останалите и да не се прави
на нов поп Кръстю.Или си с държавата си България или си против нея.Среден път няма.И място за усукване и шикалкавене няма.
И не ми губи времето повече.Имам си и служебни задължения.
30.07.07
07:05
Хихихи
Или си с държавата България или си против нея
пий кафе и се събуди - или сме против държавата защото изказваме мнението си срещу тъпи каузи и лични интереси! От кога “сестрите” официално са България!
Да целува подметките на Кадафи
- ами ходи оближи задниците на наще мед. сестри и всичките ни политици /доста работа ще ти се отвори/!
И не ми губи времето повече. Имам си служебни задължения
- някой да ти е опрял пушка в главата да пишеш тук?
Колкото хора толкова мнения. Разводни се темата идеята на изказванията ми бяха с какво са повече от всички Български граждани въпросните “сестри”? Защо се създава един вид дискриминация спрямо останалите Българи? С какво са заслужили всички тези подаръци идващи от джоба на Българския данъкоплатец /какъвто съм и аз/? Защо се поставят при екстремални обстоятелства още 6000 Българи които в момента са в Либия заради безумни и незаконни “Помилвания”? И най-важното защо трябваше всичките облаги за тях да се платят от нас? И след като тези пари им бяха раздадени и ще ми бъдат раздавани още под формата на “пожизнени пенсии” в най-високия размер за странат, защо Вие защитниците на тези “сестри” не почнете да си внасяте заплатите по техните сметки? Защо не инвестирате тези “не чак толкова много пари” в здравеопазването, инфраструктурата и социалното развитие на тази страна?
Говорите тъпотии родени от разни промиващи мозъците кампании от рода на “Не сте сами” - пълни глупости!
Тука страда цял един народ, а Вие роните сълзи за някъкви измислени героини - трябва много да се срамувате от това!
Миро с какво ти навредихме на тебе и България с изказването на нашите мнения?
Наши хора са задържани противозаконно.
Наши хора са зъдаржани и продължават да бъдат задържани, но никой не го грее - важното е да ревеме като телета “Не сте сами” за “мед. сестрите”.
Ако някой тук има бизнес с Либия е длъжен да го декларира.
Ако някой има бизнес с Либия, то определено не го е грижа какво се пише по разни форуми и едва ли има време да пише по разни форуми!
От последните ти постове не лъха на здрав разум - важно е в тея горещини да седиш повече на сянка и да приемаш повече течности ако симптомите се увеличат спешно потърси “медицинска помощ” ;-) .
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.07.07 07:17.
30.07.07
12:14
Пич,
Отдай се на служебните си задължения. Вече доста време ги пренебрегваш заради тази тема и не знам шефът ти дали е доволен.
Може и форумът да ти е служебно задължение. Не знам. В този случай е редно да покажеш какви си ги сътворил, за да получиш похвала. Можем да окажем съдействие.
За Кадафи, Арафат и други светли личности говориш ти. Аз описвам съвсем други неща. Ти се опитваш, каот виждаш, че познанията ти за търсене в Гугъл по дадена тема не достигат и губиш с доводи, да прескочиш на друго бойно поле - знаел ли съм аз кои са арабските герои и какво се слага в студентски град в дюнерите.....
И пет с’тинки не давам за оценката ти за моите знания, още повече че виждам твоите.
С Либия нямам нищо общо. Нито въобще съм казал да обичате Либия.
Нямам нищо общо и с казуса с медицинските сестри. Невинни или/и особено/ - виновни.
Обаче лично аз нямам нищо против разни патриоти и родолюбци като тебе, които са пример за останалите, да се бръкнат в джоба и да дадат колкото им каже сърцето за нещастните медици.
Имам против обаче да ходят по форумите и да обиждат в опита си да ми докажат на мен защо аз трябва да съм съгласен изработените от мен и дадени на държавата с труд(немалко) парици да се дават за смислени неща, а не за тъпанарски политически истории на хора, които може и престъпници да излязат.
Като натрапвате морала си, бъдете първи в него. Бръкни се в джеба, прати 2 бона на някоя медичка и хората може и да ти повярват.
Както обещах: КЛЮЧ.
Може би така е и по - добре, пък така и ще си съхраня ценните ти постове, в случай че ми потрябват.
Което, наблюдавайки поведението ти, се опасявам че скоро ще се случи.
Поздрави!